"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 10-03-2008
| Trafikte yarış yapılan bir oyun var mı ?
LFS , NFS , 18 WHELLS , BUS DRİVER v.b. oyunlar oynadım ama hepside bir zaman sonra can sıkıcı hale geliyor türkiye haritalı bir similator veya da trafikte yapılacak gezinti , yarış similatorü var mı ? (araba , otobüs , kamyon , tır farketmez yeterki güzel olsun ) trafikte kullanmak güzel olur hem bir zaman sonra sıkılmam hemde makas v.b yaparım hemde forum üyeleri oyundan yaralanır böyle bir oyun varsa link veya oyun yazar mısınız ?
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
eskilerden midtownmadness var bi dünya araba indirebiliyosun netten ama o da sıkar belli bi süre sonra ama ben baya bi arkada winamp açıkken oynamıştım o oyunu güzeldi....ama simülatör falan değil |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
Test Drive Unlimited
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 24-12-2007
|
18 WHELLS in türkiye haritası vardı sanırsam google amcaya sorarsan gösterir.
|
| | |
| | #5 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
|
makas konusunda midtown madness üstüne oyun görmedim |
| | |
| | #6 |
| Öss 2009 | ![]() ![]() oyunun ismi CTOR mus indiriyorum suan 3 parca halınde toplam 220 mb oyun rusca bi simulatır Mesajı son düzenleyen REMUS_Racing : 08-07-2008 - 22:54 |
| | |
| | #7 |
| Öss 2009 |
makas atması ne güzel olur lada vegayla |
| | |
| | #8 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
vayy vayyy ekran görüntüsü çok güzelmiş indireyim bende çok severim böyle oyunları ![]() tşk ederim edit : aradım bulamadım nereden indiriyorsan yazabilirmisin ?
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #9 |
| Öss 2009 | 3D - Sürücü Kursu Simulasyonu ( 2007 YENİ) RUSÇA - GameXPlaza ||| Oyuna Dair Hersey bu siteden buldum not: oyun modifiyem serverında olmadıgı icin porblem olmaz sanırım |
| | |
| | #10 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
geçen sene oyunun kapak resmini beğenmediğim için indirmemiştim i
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| oyun, trafikte, yapılan, yarış |
| Konu Seçenekleri | |
|
|