"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-03-2007
| Test Drive Yardim
Arkadaslar aranızda oynayan varsa su arabayı aldım evımıde aldım sonra gpr benı bıyere yonlendırıyorlar oraya gıdıyorum enter yapıyorum ole kalıyorum nasıl gecıcem bı bılen varmı daha ılk yarısım olcek
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
| Re: Test Drive Yardim
teknik yardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abi naaptın ya |
| | |
| | #3 |
| Re: Test Drive Yardim |
| | |
| | #5 |
| Re: Test Drive Yardim Tan abı bılmıyomusun sen abı ya olece kalıyorum yola bakıyorum oraya gelınce
|
| | |
| | #6 |
| Re: Test Drive Yardim
çözdüm sorunu aynı sorunu yasayanlar olursa http://testdrivetr.com/Downloads/Tes...ixedexeAll.rar burdakı dosyayı ındırıp oyunun baglı bulundugu klasore kopyalıyın
|
| | |
| | #9 |
| Re: Test Drive Yardim abi çözdumde hatunlara daldım evın yolunu bulamıyorm eve gıtcem sabah berı gıdemıyorum bı yardım edersenız sevınırım map tanda bakıyorum yarıs yerlerını goruyorum ama evımı goremıyorum |
| | |
| | #10 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 | Re: Test Drive Yardim
m'ye bas sonra sol ustte 3 yada 4 tane menu var ordan en sagdaki sanirim evleri/galerileri falan gosteriyor ona basarsan evi gorebilirsin.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|