"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: sizce hanisi??? | |||
| gran turismo series(2-3-4-5) | | 21 | 77.78% |
| lfs serileri | | 6 | 22.22% |
| nfs serileri(carbon-most wanted) | | 0 | 0% |
| Oy Verenler: 27. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| SARMAN | sizce hangisi daha iyi neden???
ewet üstteki gran turismo ![]() alttaki gran turismo ![]() buda 599 gtb ![]() bunlar lfs den ![]() ![]() bunlarda carbon ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| ES ES | Re: sizce hangisi daha iyi neden???
gran turismo tabii ki de tartışmasız... REAL CAR SİMULATOR
__________________ ES ES ES Kİ Kİ Kİ ES Kİ ES Kİ ES.... KIRMIZI - SİYAH ; ŞİMŞEKLER.... |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
| Re: sizce hangisi daha iyi neden???
carbon smilatör değil onu eledim.. ps2m olsa GT derdim ama LFS diyorum pc de oynadığım için.. ps alırsam eğer GT serilerini toplarım |
| | |
| | #4 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
GT sERileri tabikide şu resimlere baksanıza aynısı arabaların ben zaten bu oyunun yapılışını gördüm ilk önce gerçek arabarallar yapılıyo sonra ps2-3 aktarılıyo
|
| | |
| | #5 |
| BOORİS | Re: sizce hangisi daha iyi neden???
gttttt
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #6 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
sen de çok zor sormussun ![]() ben LFS de daha çok eglenıyorm ama GT da güzel arabalar var.. NFS eski versiyonlarını oynadıgım için o konuda yorum yapamıcam..
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: sizce hangisi daha iyi neden??? Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #8 |
| onaylı ***** veledi | Re: sizce hangisi daha iyi neden???
Gerçeklik bakımından : GT tabi , ps3 ve hdtv olunca ![]() Eğlence bakımından lfs derim hiç oynamasam bile internette oynanılan bi yarış oyununun eğlencesi diğerlerine benzemez. . . Ama bence NFS Çünki fanıyım
__________________ ![]() ███████████████████ TURBO BESMELE |
| | |
| | #9 |
| Öss 2009 | Re: sizce hangisi daha iyi neden???
gt serilerini playstationa çıkaranı oyunun sslerini her gördüğümde anıyorum ![]() bu sorunun cevabı tartışmasız gt ama ben lfsye oy verdim çünkü gt yi oynayamadım daha |
| | |
| | #10 |
| tanımlanamayan member | Re: sizce hangisi daha iyi neden???
gt tabeke:d
__________________ i be anladık |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|