"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
pisman abi, indiriyormda yardımcı olursun dimi, 30 dk önce basladm msni fln kapadım %43 hadi bakalım inşallah
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #62 |
| Senior Member |
eventler ile de kazanılıyo
|
| | |
| | #63 |
| Pişman Değilim | bende şu anda full modlu kawana, quadro ve lion var ama kawana nın yeri başka tavsiye ederim zaten ilk seçimde araçların özellikleriyle ilgili bilgi veriyor tarzına göre seçersin ehliyet b-V oldu, takıldığın bişey olursa özelden görüşürüz
__________________ |
| | |
| | #64 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
abi indirdim hata werdi yüklemede
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #65 |
| Pişman Değilim |
ben güncellemeleri yaptıktan sonraki halini zipledim, formatladığımda tekrar güncellemek gerekmiyor, 1,5 gb yaklaşık, bazen başlangıçta yoğunluktan dolayı hata verebiliyor
__________________ |
| | |
| | #66 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-04-2008
|
ben indirdin kurdum ama lisans almak için olan ilk bölümü geçtim ordan beni başkabiryere yolluyor nos fln çıkyor ama satın alamıyorum yarıdım ederımisinizzz
|
| | |
| Reklam |
| | #67 |
| Senior Member |
1. stage nos'u license d'de alabiliyosun rp ile 2. ve 3. ap ile alınıyo
|
| | |
| | #68 |
| Pişman Değilim |
lisans testini yapabilmek için 1500 rp ye bilet gibi bir şey alman gerekiyor yalnız dikkat et bu bilet tek kullanımlık testleri tekrarlayıp kesin kazanacak seneyime ulaşmadan bileti kullanır ve kazanamazsan bi bilet daha alman gerekir
__________________ |
| | |
| | #69 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-04-2008
| Alıntı:
birazhad yarış yapmamlazım
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|