"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| ONLY FORD |
Olurda Ben Daha YEniyim Biraz Öğrenim . Benim Oyundaki Adım Modifiyem[Badboy eklerseniz Sevinirim...
__________________ |
| | |
| | #32 |
| ONLY FORD |
Arkadaşlar Yeni License ı Nasıl Alıcam? Bi Türlü alamadım Yaw... Ap Puanı Olmadığı İçin Alamıyorum
__________________ Mesajı son düzenleyen BadboyTr : 31-01-2008 - 12:25 |
| | |
| | #33 |
| Pişman Değilim | shoptan bi form alman gerekiyor 1500 RP idi sanırım ama dikkat et bir formla başladın mı? kazanamazsan bi form daha gerekiyor
__________________ |
| | |
| | #34 |
| ONLY FORD |
Yaw Ap de İstiyor Bendede Ap Yok. Bide Ap İçin Facebook dan Davet İstedim İşte Aeria Games den Ama Nasıl Puan Gelicek Bana Ordan Anlamadım...
__________________ |
| | |
| | #35 |
| civic_musti |
yaw oyuna nasıl baslıyoruz nereye tıklaycaz oyunun kısa yolunu tıklıyorum bır yer gelıyor nıckname password dıye yazıyorum onlarıda sıteye üye oldugum şifre ile uye ısmımı sonra tıkanıyorum ?
__________________ |
| | |
| | #36 |
| civic_musti |
herhalde buldum du bakım
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| ONLY FORD |
Onları Gİrdikten Sonra Önüne Açılan Sayfadan Play e Bas sonra Yarış tipi seç. Orada Amatör Vs. Yazıyor ona bas. En Kalabalık O . Sonra Önüne Çıkan Lisede Gri Olan Yarışlara Girebilirsin. Kırmızılar Yarışa Başlamış Oluyor. Bir Yarışa Girdiysen Sol Altta Ready Buttonu Var ona Basarak Onaylarsın ve yarış Başlar...
__________________ |
| | |
| | #38 | |
| Senior Member | Alıntı:
ben hiç daha modifiye falan yapmadım oyunda çok daha fazla modifiye seçeneği olsa daha güzel olurdu...bu arada shopta cars bölümünde istediğiniz arabayı deneyebilirsiniz....arkadan itişlilerin kontrolleri oldukca zor gibi arkayı fena atıyor...aslında böyle oyunların paralı olması normal çünkü adamların başka türlü para kazanma şansları yok bu grafiklerle çok daha fazla modifiye seçeneği gerçek arabalar falan daha çok olsa açık arttırma olsa 2. el satış olsa şehirde dolaşma olsa ayda 10 milyon falan veririm....bu arada capture the flag acaip zevkli bayrak yarışı onu kesin bi kere falan deneyin...nascar tarzı bişey açıldı(thunder alleydi sanırım) bende acaip RP veriyo ama uykumu getiriyo | |
| | |
| | #39 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
dur bende göz atayım şuna yaa
|
| | |
| | #40 |
| ONLY FORD | Mrb. Yaw Bende Mmor Diye Mi Neydi Tam Adını Hatırlamıyorum. Ona Üye Oldum Puan İçin ama Ne Yapacağımı Tam Anlamadım Anlatabilirmisin Acaba? Bir Şifre Veriyor. Onu Bir Yerde Girmem Gerekiyor Ama Anlamadım...Şimdiden Teşekkürler...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|