"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 | Polis Helikopteri Oyunu
Cok eskiden boyle bir oyun vardi, adini hatirliyamiyorum ama sehrin ustunde helikopter ile ucuyordunuz, telsizden mesajlar geliyordu size mesela trafik tikanikli var diye o bolgeye ucup anons yapiyordunuz trafik aciliyordu yada yangin cikiyordu bir binada sondurme islemi yapiyordunuz falan cok zevkli bir oyunda taa kac sene once oynurduk. Bunun gibi bir oyun varmi piyasada su an bileniniz varmi ? |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 28
| Re: Polis Helikopteri Oyunu |
| | |
| | #4 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Polis Helikopteri Oyunu
Müzikleri çok güzeldi |
| | |
| | #5 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
| Re: Polis Helikopteri Oyunu
çok kötüymüş grafikleri dicem ama 97...
|
| | |
| | #6 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Polis Helikopteri Oyunu
arıf ... abı sar dıye oyun vardı cok daha guzeldı bundan.. tavsıye ederım ![]() hueyınden tut eurocopter e kadar 10kadar helıkopterı farklı gorevlerde kullanıyrsun.. o da 90lı yılların.. fenaydı madem ılgılısın dedım
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye | Re: Polis Helikopteri Oyunu
Simcopter oyununu ben de çok seviyordum. Hatta geçen sene tekrar oynamak için heryerde aradım ama bulamadım. Eğer bu oyunu indirebileceğim bir link bilen varsa lütfen paylaşsın.
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım |
| | |
| | #9 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Polis Helikopteri Oyunu
evde bulabılırsem foto cekıp koyarım.. olmadı ınternete upload ederım.. bı sekılde hallederız
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|