"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-01-2007 Yaş: 29
|
evet arkadaşlar oyun çıkalı uzun bi zaman oldu ve artık herkes alışmı , rekorlar kırmaya başlamıştır. kocaman adam oldum ama hala oyun sevdam bitmedi carbonu zaten sadece drift için oynuyorum. bu konudada en yüksek drift puanını seçeceğiz. herkes rekorunun olduğu screenshot resmini koyarsa bilgi olarak favori drift arabası ve rekoru yaptığı drift pistini yazarsa sewinirim umarım zevkli bi topic olur.
|
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: Pekala NFS CarboN DrifT KinG seçelim aramızda
Bence de güzel konu. Aslında drift en sevmediğim tür Carbon'da, ama gene de hangi araçlarla iyi drift yapılıyor merak ediyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Re: Pekala NFS CarboN DrifT KinG seçelim aramızda
ben başlayayım madem ben açtım ![]() favori drift arabam : Chevrolet Camaro Concept ![]() Rekoru yaptığım pist: Deadfall Junction Rekor Puanım : 1.884.989 Mesajı son düzenleyen WiLdNessS : 28-06-2007 - 16:12 |
| | |
| | #4 | |
| Re: Pekala NFS CarboN DrifT KinG seçelim aramızda Alıntı:
olurmu dostum ya muscle bir araba alıp canyonda drift çekmenin zevkini hiç bir oyunda almadım ben denemen lazım. hatta video kaydederim bi ara. izlemesi bile çok zevkli oluyor | |
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team | Re: Pekala NFS CarboN DrifT KinG seçelim aramızda
Canyon'lardaki gerçekten zevkli sayılabilir ama pistlerdeki hiyrenç bence
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
birinci olandan video isterim haberiniz olsun photoshop falanda atmayın sakın dürüst olacağınızdan şüphem yok gerçi |
| | |
| | #7 | |
| |
| | |
| | #8 |
| | That's All | Kayıt Tarihi: 20-04-2006 Yaş: 23
Canyon güzel ama canyonda yapacaksam drifti japon takılırım nede olsa adamların mekanı... AE86'yla çok uğraşmıştım bi aralar kaç yaptım hatırlamıyom ama zevkli oluyodu |
| | |
| | #9 |
| crazy tuning | Re: Pekala NFS CarboN DrifT KinG seçelim aramızda
çok güzel fikir ya bütler olmasa hemen başlardım çalışmalara |
| | |
| | #10 | |
her tür arabayı denedim dostum. ae86 yıda kullandımda hız yok bu driftimde 270 le viraja daliyorum ve o hızda dirft çekiyorum. diğerlerinde bu kadar hızı görmedim... ilk arabam shelby 500 gt idi. bu arabam ondan daha hızlı..muscle rulez in canyon drift key
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|