"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 01-05-2008
| Opel GSi Drag Race
gün geçmiyor ki yeni bir yaris oyunu piyasaya çikmasin oyun degisik olmus. gerceklikle sanal arasinda bi sey. tamamen gercek görüntüler olsaymis daha ii olurmus bence. oyunun mobil 1 cup gibi çok fazla tiyolar içerdigini sanmiyorum ama yine de paylasmakta fayda var..: ATEŞLENİYOR.COM :. Mesajı son düzenleyen kubica : 23-05-2008 - 12:00 Sebep: imla |
| | |
| | #2 |
|
hatun kişine ne diyorsunuz ) neden yan koltukta oturmuyor. sorarım yetkililere.
|
| | |
| | #3 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
ağırlık yapmasın diye oturmuyodur bu arada oyunu beğendim ama vites geçişleri için sanırım elimizi gazdan çekmek gerekiyor yada başka bişey onu çözemedim |
| | |
| | #4 |
| BOORİS |
ÖDÜL YOKSA OYnamam
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #5 |
|
ödül vardı ya. ben ödül var die oynuorum şeref kürsüsüne girince ödüller görünüo.1.ye SONY PlayStation 3 (40GB) + Opel Motor Sporlar› Race Taxi 2.ye SONY PlayStation Portable Slim + Opel Motor Sporlar› Race Taxi 3.ye SONY PlayStation Portable Slim + Opel Motor Sporlar› Race Taxi 4. ve 5.ye SONY DSC-S730 Dijital Foto€raf Makinesi 6. ile 205. aras›ndaki talihlilere GSi Masa Saati |
| | |
| | #6 |
|
oyuna tamamıyla gerçek görüntüler eklenmiş. yol gerçek, araba gerçek, hız gerçek, kız da gerçek. .: ATEŞLENİYOR.COM :. |
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yahu arkadaşım sen ne reklam yapıyorsun bak bir inceden altan oynuyoruz ne kadar az insan bilirse okadar çok kazanma şansın var hiç bunları akıl etmıyorsun ya. ..
__________________ |
| | |
| | #8 |
|
yönetimden konunun kaldırılmasını talep ediyorum
__________________ |
| | |
| | #9 |
|
ulen bizim dereceleride silmişler
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
alsındar saatlerını afedersın münasip biryere montaj etsınler.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|