"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| arkadaşlar oyunda takıldım. stage2 de tüm yarışları bitirdim ama bir türlü sonraki bölüme geçemedim. aradım taradım gizli saklı kalan birşey de yok nasıl geçerim bu bölümü?bu arada 3 adet aracım var. peugeot 106 nissan 240 SX lincoln navigator 106 ve 240sx ağzına kadar dolu. her tülü aksesuarı kullandım. (bildiğim kadarıyla aksesuar kullanmayınca da bölüm geçilmiyor) nasıl hallederim bunu? şuan bulunduğum halin bir fotosunu da koyuyorum. bilen biri yardım ederse sevinirim ![]() Mesajı son düzenleyen TNtuning : 18-11-2007 - 19:11 |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
Sokak aralarında kalan yarışlar olabilir tepede fln.
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| hepsini bitirdim. gizli olup haritada görünmeyenleri bile bitirdim |
| | |
| | #4 |
| ZugoR |
Ben iki kere oynamıştım bu oyunu ilkinde bende tıkandım yarış bulamadım 1-2 ay sonra format attırdık yine başladım hiç takılmadan geçtim
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #5 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
|
belli bir süre gezeceksin baya vakit geçecek aradan, ondan sonra birgün bir açıyorsun son yarış çıkıyor işte o siyah celicalı elemanla yapacağın. bir terslik yok yani.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #6 |
| Japan Fan _ German user |
ilginç..ilk defa böyle bir problem duyuyorum
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #7 |
|
yahu gez gez sıkıldım artık girip çıkmadığım sokak kalmadı. yaşadığım şehirden daha iyi tanıyorum oraları 106'nın kilometre 200 bini devirdi |
| | |
| | #8 |
|
bu arada daha oyunun yarısı bile değil, siyah celica'lı eleman sonunda çıkıyor sanırım. benim daha liman bölümü falan açılmadı. %30-40 lardayım diyebilirim.
|
| | |
| | #9 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
|
gizli yarış var o zaman.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #10 |
| SARMAN |
hayır gizli yarıştan filan değil nfs2 nin en sinir olduğum şey suan başına gelen şey ![]() aracını modifiye ederken hani yükselen bi rating varya yıldız ile gösteriliyo ekranın sağında işte o bölümü geçecek kadar yükselmesi lazım yani sırf rating i fazla olsun diye çirkin olan yeni çıkan ne varsa aracına takacaksın o rating yükselecek ondan sonra ya magazine yada url çıkar ama sorunun kesinlikle rating yetersizliği bütün dükkanlara gir yeni çıkan ratingi yükselten herşeyi yap başka bir sorun yokben bunu anlamadan önce tabi araca yakısmıyo diye her yeni açılanı takmazdım araca bu rating belası yüzünden 2-3 hafta öle boş boş dolaştım bu arada 106 ne ayak yaw 106 vardıda bizimmi haberimiz yok? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|