"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-10-2007
| selam arkadaşlar...bildiğiniz gibi hamachi programıyla NFS.undrgr.2 yi online oynayabiliyoruz... ayarlar çok basit önce hamachi programını download edin..ve ağlarımızı ekleyin...ardından nfsu2 ayarlarını 2 adımda aşağıdaki gibi yapın.. hamachi indir:http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.2.1-tr.exe ![]() ***hamachiyi ilk defa yükleyenler,hamachi'nin menüsüne girip, resimdeki "try hamachi premium" tuşuna basın..(ücretsizdir) . -- 250 üyeli büyük nfsu2 ağına katılın.... ağ: turnuva26 şifre: 123 "ağ dolu" mesajı alırsanız çözümü burada http://nfsunder2.iphorum.com/ -- diğer ağlar: --------------------------- ağ: ht90 ağ: ht91 ağ: ht92 ------------------------- şifreler: 123 ![]() hamachi de alttaki üçgen şekline tıklayarak başka ağa katıl diyerek şekildeki gibi ağları ekleyin: ![]() şimdi sıra nfsu2 hamachi ayarlarımıza geldi...aşağıda, ayarlarınızı 2 adımda yapabilirsiniz Nfsu2 Hemen Oyuna girmek için 2 adımda hamachi ayarları --------------------------------------------------- tüm ayarlarınızı buradan kolayca yapın: http://nfsunder2.iphorum.com/topic/n...kuyun--17.html Mesajı son düzenleyen sefer33 : 22-01-2008 - 13:39 |
| | |
| | #2 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Re: Need For Speed Underground 2 Online oynayın/çözüm
YaLnız benim biLdiğim forumda Link payLaşımı yasak yani dosya,oyun,mp3,patch vs vs payLaşımı yasak...
|
| | |
| | #3 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz | Re: Need For Speed Underground 2 Online oynayın/çözüm
kardeş öncelikle paylaşım için saol 1-2 sorum war,biz aynı ewde 2 pc,internet olmadan nasıl under kapışabiliriz? 2. soru diğelimki hamachiden bağlandık 2 kişi underde gezebilirmiyiz 2 kişi yarış yapmadan kafamıza göre takılabilirmiyiz 3.soru bunlar bir çelişkimi
__________________ // orion // |
| | |
| | #4 |
sorularına cvp 1-kapışamazsın(benim biLdiğim çünkü ben denemdim oLmuyo) 2-Yarış yapmadan kafana göre takıLabiLirsin bi mod war roLL yapıosun yhaa under2 de otobanda faLan o moda geziyosun bi de boş gezme war gaLiba 3-bunLar bi çeLişKi deiL... ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
taaam işte banada o lazım arkadasla takılcaz hamachiden cadde kapışcaz roll yapcaz...telsizde war ewde 2. vites 3 korna hesabı yapcaz,,sen bana o modu bi ayarla bakiyim özelden
| | |
| | #6 |
o modu zaten Lan oynamak istediğin zaman geLio zaten biLdik şeyLer wr drag drift zrt zurt sen hiç görmediğin bişiyi adını duymadığın şeyi seç adını şu an unuttum akLıma geLince özeLden atarım ok
|
| | |
| | #7 |
ok kardesim saol ilgilendigin için
| | |
| | #8 |
önemLi deiL abi inş yardımcı oLabilmişimdir
|
| | |
| | #9 | ||
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-10-2007
| Re: Need For Speed Underground 2 Online oynayın/çözüm Alıntı:
kardeş resmi sitesinin linkini koydum...serial,şifre paylaşımı yok bu konuda. Alıntı:
cevap 2: hamachiden bağlanırsan konuda anlattığım nfsu2 ayarlarını yaptığında aynı evde isen,cevap 1 deki işlemden sonra.....farklı evlerde isen,direk hamachiyi arkadaşının da kurup konudaki nfsu2 ayarlarını yapınca bağlanabilirsin...ister yarış yap ..ister gez toz..sana kalmış....ağlara girdiğinde yarışcıları zaten hemen görüceksin. Mesajı son düzenleyen sefer33 : 22-10-2007 - 13:15 Sebep: ekleme | ||
| | |
| | #10 |
| Excalibur | Re: Need For Speed Underground 2 Online oynayın/çözüm
şu cd1 i bi bulsaydım ![]() bide ben 106 ekliyorum onla kapışabiliomuyuz online olarak |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|