"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Need for Speed: Undercover
Electronic Arts, Electronic Arts'ın Vancouver stüdyolarında geliştirilen yarış oyunu Need for Speed: Undercover'ın yeni videosunu yayımladı. Need for Speed: Undercover serbest bir oynanış sunacak ve görev tabanlı olarak ilerleyecek. Oyun, Need for Speed serilerinden alışık olmadığımız derecede kapsamlı ve güzel bir senaryoya sahip olacak. Oyununun işleyiş olarak The Transporter filmlerine oldukça benzeyeceğini de belirtiliyor. Zaman zaman tehlikeli görevleri yerine getireceğiz, zaman zaman ise yarışlara katılıp büyük bir suç örgütünü çökertmeye çalışacağız. PC, PS2, PS3, Xbox 360, Wii, NDS ve PSP platformları için hazırlanan oyun Kuzey Amerika'da 18 Kasım 2008 tarihinde, Avrupa'da ise 21 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülecek Arkadaşlar resimler falanda var ekliyicem onlarıda birazdan |
| | |
| | #2 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| |
| | |
| | #3 |
| Öss 2009 |
haritasını san andreasın haritasına benzettim.
|
| | |
| | #4 |
| MiliTanZ. |
bu seferki makinamız evox gibi.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
ben Gran turismoyu cok merak edıyorum gercekcılık olmalı artık sarmıyo arcade oyunlar ama hem gorev hem modifiye varsa zevklı olur most wanted da kullandıkları doku burdada var galiba kı hosuma gıden ayrıntılar vardı Mesajı son düzenleyen BlackEmperor : 01-09-2008 - 21:45 |
| | |
| | #6 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
bazı oyunlar nfs yi sıkıcı hale getiriyo ya ne bilim sarmıo artık beni özlediğim oyunalrdan biri hot pursuit 2 o zmnki grafik ve supercars alr modsuz deli ya aynsından 2008 versiyonu çıksa ne müthiş olurduı heralde ... c63 amg fln .. ndn yapmazlar anlamam taktılar nfs de mod yapmaya
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|