"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
| most Wanted bi yardım
most wanted oynuyorumda yüzde 72 ye geldım botuny dıye bır sey var polislerden kacıom her neyse MILESSTONES diye bi şey var ne bu acaba bılen varmı bır turlu gecemedım bilen varsa bi zahmet soylesın nasıl gecıcem ne yapıcam
|
| | |
| | #2 |
| ZugoR | Re: most Wanted bi yardım
valla yeni çıkıtğında son adama kadar oynadım ozamandan beri oynamiyotm ama galiba anlattiklarin polis kovalarken yapacağin görevler vardi zaman kaç polis arabasi zırhlı gibi bun lardan biri olacakti herhalde ama yüksek ihtimal yanliş bilgi çünkü hatırlamıyorum.
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: most Wanted bi yardım
milestone mesela aynı kovalamacada 10 tane polis arabasını patlatmak gibi şeyler. orada yazanları yapman lazım. bounty dediği de kovalamaca uzadıkça bounty filan artıyordu, bir nevi polis takmak peşine. şu anda unuttum ama sanırım bir genel bounty puanı var bir de milestoneların istediği mesela bir kerede şu kadar bounty puanı. öyle işte |
| | |
| | #4 |
| bağa bişi olmazz | Re: most Wanted bi yardım
yarışa hak kazanmak için bounty puanının da tutması gerekiyor ama o puanı zaten milestone da topluyorsun polisle kudurduğun her an,yani bounty bölümü gereksiz,ben hiç girmedim oraya,girmeden de oyunu bitirmiştim.
|
| | |
| | #5 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
| Re: most Wanted bi yardım
sagloun cok tessekler herkeze oraya gırmedende bıtıyor demek ıyı ozaman sagalun
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|