"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Merhaba arkadaslar. Yaris Tarihi: 6 Nisan Pazar, Saat 20:30 5 Nisan aksami bir yaris duzenlemek istiyoruz. Biliyorum 5 Nisan'a daha cok var ama onumuzde zaman olup cok kisiye haber vermek icin sectim bu tarihi. Yaris DEMO oldugundan BL1 pistinde gerceklesicek. Arac Secenekleri: XFG - XRG (Bu iki araç aynı sıfta değerlendiriliyor LFS kulvarında) Toplam 30 Tur olacak. Yaris oncesi 15 dakika siralama turlari olacak. Pit Zorunlu olacak. Yaris icin Server, yaristan bir gun once acilacak ve sadece sifre ile girilebilicek, boylece bizi rahatsiz etmeyecek kimse. Limit 14 kisi olacak. Yarista kullanilacak araba oy birligi ile siz tarafindan secilecek. Yaris saati geldiginde hangi arabanin oyu yuksek ise o araba ile yarisilacak. Lutfen bu konuya mesaj atin, eger katilmak istiyorsaniz. Ona gore bir liste olusturacagiz. Bir tanidiginiz yada arkadasinizda katilmak istiyorsa fakat foruma uye degilse o zaman onuda belirtin. Duruma gore limitte oynama yapabiliriz. Server Sifresi 5 Nisan Cumartesi gunu aciklanacaktir. Tesekkurler. Oy kullanmak, ve Server sifresini ogrenmek icin; LFS DEMO Turnuva 6 Nisan Pazar Saat 20:30 Katilacak Uyeler 1.Arif 2.tyMu 3.Bulva 4.can 5.Tc.Onur 6.carreraGT 7.leventse(mdfym) 8.morgy_drag(mdfym) 9.Batur 10.Doctor 11.TR-RAPSTAR 12.TR-Na-iLL 13.EXIT(mdfym) 14.BEYKOZtmGhost Yedek Liste; REMUS_Racing(mdfym) tr mlee By_emre dogangunesk e30tm eks Mesajı son düzenleyen arif : 19-03-2008 - 21:12 Sebep: Kural degisikligi |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ya ben hiç oynamadım oynayamadım . İzleyici olarak katılma şansimiz varmı ? Oyun hakkında pek bilgim yok onun için olurmu olmazmı onu bile bilmiyorum . hayırlı olsun bu arada.
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 | Alıntı:
Ama daha onunde 2 hafta dan cok zaman var oyunu indirip oyniyabilirsin ve ogrenebilirsin Senide yarisirken gormek isteriz | |
| | |
| | #4 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Alıntı:
oyun var zaten elimde indirilik emp: ) bir ara abi gel gel gel dedi indirdim ama bir türlü birleşemedik bende sıkıntıya gelemediğimden pes ettım hem sizin gibi profesyonel oyuncular arasında ben aşağlık kompileksim azar yine
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
oyunu nereden ındırebılırım bırde vista da calısıyormu olursa katılma ıhtımalım var
|
| | |
| | #8 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
tesekkurler ![]() yanlız tarıh 6 nısan yazıyor altında 5 hangısı 6 nısan aksamıysa olur Mesajı son düzenleyen leventse : 17-03-2008 - 02:43 |
| | |
| | #9 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
|
beni yaz
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|