"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... |
Arkadaşlar ben yükledim oynadım hoşuma gitti arabaların hareketleri gerçekçi online olarakda oynanabiliyor hatta modifiyem olarkda yarışabilirz oyun aynı zamanda türkçe 170mb tavsiye ederim ![]() RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM Mesajı son düzenleyen MeganeRS : 09-06-2008 - 18:20 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
İndiriyorum bakalım nasıl birşey çıkacak. Bu arada happy hoursa denk geldim |
| | |
| | #3 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... |
arabalar lisanslı değil ama araçları hareketleri gerçekçi online oynadım güzel oluyor
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| | #4 |
| BOORİS |
bişe soracam benim widescreen ekran olduğu için bi türlü çözünürlük oturmuyo yaa kaltiesiz gösteriyo
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #5 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
Biraz ekran görüntüsü olsa çok güzel olucaktı ama neyse inidiriyorum
|
| | |
| | #6 |
| üye Kayıt Tarihi: 31-01-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 19 Otomobil: -
|
oyun çok güzel bence.. yaklaşık 3 ay kadar önce oynadm. alışmak biraz zor oldu diyebilirim.ama simülasyon gibi bir oyun. ama bütün yarışların gece olması (malum cadde yarışı ) bana biraz sorun yarattı.bide direksiyon ayarlarıyla biraz oynamak gerekebilir çünkü çok fazla hızlı döndürülüyor.başlarda standart bi virajı bile almak zor bolca toparlama yapmak gerekiyor.oyunda şekillerinden çözümleyebildiğim arabalar şunlardı: Toyota corolla ae86 ya benzeyen bişey , Mazda Rx-8, Honda Nsx, Nissan Skyline, Mitsubishi evo8 yada 9, Honda Civic Type-R vb...tabi hepsi yukarıda yazıldığı gibi lisanssız.modifiye parçalarını diğer kişilerle yarışarak topluyorsunuz.siz de karşılığında bi mod parçası-başka kelime bulamadım - koymalısınız (ilk yarış için geçerli değil 1-2 yarış kazandıktan sonra başlıyor bu olay) yani oyunda herhangi bir para dönmüyor.diğer arabaları da pink slip yarışı şeklinde alıyorsunuz. hepsi sırayla geliyor önünüze.bildiklerim bukadar(Megane RS'e de teşekkür ediyorum oyunun setup ını kaybetmiştim şimdi yeniden indireceğim sayenizde )birkaç tane resim ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen fFuLgura : 11-06-2008 - 20:11 |
| | |
| | #7 |
| HoTRoD Kayıt Tarihi: 14-11-2004
|
rar şifresi nedir?
|
| | |
| | #8 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
sistem gereksinimi ne istiyoki ?
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
| üye Kayıt Tarihi: 31-01-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 19 Otomobil: -
| benim bilgisayarda 512mb ram 128mb grafik var ortalamanın biraz üstünde grafik ayarlarıyla gayet güzel oynadım..
|
| | |
| | #10 | |
| Opel Performance Center Kayıt Tarihi: 14-09-2007
| Alıntı:
kanka saolasın bıraz kafa dagıtırız guzel oyun hatta en son undurground dan daha guzel ve zeklı bence ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|