"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| w124..Profesyonel Yaya | Hamachi nedir?
Bu hamachi diye bir şey var nedir nasıl çalışır açıklayabilir misiniz ??
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Bass Guitar Player | Re: Hamachi nedir?
Şöyle açıklayayım hatta az önce ağdaydın .Sabit bir ip avantajı sağlıyor.Ağda online olduğumuz zaman oyunlarda direk lan game üzerinden bağlanabiliyoruz. Başka uzun açıklamasına gerek yok. Hatta gelirsen ug2 yaparız.
__________________ Life has the new meaning |
| | |
| | #3 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Hamachi nedir?
İnternet kafelerde, veya kısaca birçok bilgisayarın olduğu bir ortamda 'ethernet' kartı ile bilgisayarlar birbirine bağlanır. Böylelikle internete gerek duyulmadan bilgisayarlar paylaşıma açılır. İlk bilgisayar oyunları çıktığı zamanlar henüz internet yoktu ama Lan Bağlantıları (Ethernet ile kurulan) vardı. İnsanlar multiplayer olarak Lan üzerinden oynuyordu (Mesela internet kafelerdeki counter strike bu şekilde oynanır.) Zamanla internet yaygınlaştı. Ama bazı oyunlar interneti desteklemiyordu, veya internetten oynamak için yasal olan bir serial lazımdı. Bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı Lan Bağlantısı ile oynamak icab ediyor. Ama benim ethernet kartım ile senin evin arasında bir kablo çekemeyiz İşte Hamachi denilen program, normal internet üzerinden sahte bir Lan bağlantısı oluşturuyor. Bu şekilde oyun oynamak daha kolay oluyor |
| | |
| | #4 |
| w124..Profesyonel Yaya | Re: Hamachi nedir?
mesela counter oynamak için ne yapmam gerekiyor şu an da non-steam 1.6 var
__________________ |
| | |
| | #6 |
valla emin değilim ama sanırım şöyle oluyor. önce hamachi de aynı kanalda toplanıyorsunuz. sonra aynı kafede oyun kurar gibi kurup giriyorsunuz (multiplayer->lan->create deyip birisi kuruyor, sonra diğerleri katılıyor). Ama CS ayar isterse bilemeyeceğim |
| | |
| | #7 |
| Bass Guitar Player | Re: Hamachi nedir?
CS olayı farklı biraz.Onda başka programlr kullanarak oynanabiliyor.Hatta ben bu sabah denedim oyunlara girdm.Ama serverlerde genelde hile var ve sıkıcı.ŞErefsiz adam dolu ortalık.
__________________ Life has the new meaning |
| | |
| | #8 |
| w124..Profesyonel Yaya | Re: Hamachi nedir?
haaa anladım bu iş anlaşma ile oluyor öyle hazır server falan yok tamam
__________________ |
| | |
| | #9 |
ya belki vardır hazır server ama hileci hurdacı dolu hepsi. bide ben baya önce yüklemiştim çoğu oda şifreli. yani sırayla deneyip te sağlam hilesiz bir server bulmak zor |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|