"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BOORİS | gta4 pcye geliyoooooooo
Evet, beklenen oldu ve dün itibariyle Rockstar Games'in aksiyon oyunu Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonu resmi olarak duyuruldu. Bugün ise oyunun resmi web sitesi güncellendi ve siteye Games for Windows - LIVE logosu eklendi. Genellikle bu özellikle piyasaya sürülen oyunlarda (Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition ve Universe at War: Earth Assault gibi) Xbox 360 ve PC oyuncuları çoklu oyuncu sunucularında (Cross-Platform) birbirlerine karşı oynayabiliyorlar. Bu da akıllara; oyunun PC ve Xbox 360 versiyonuna sahip olan oyuncular birbirlerine karşı oynayabileceker mi sorusunu getirdi. Tabii Rockstar Games oyunun PC versiyonunun daha gelişmiş çoklu oyuncu özelliklerine de sahip olacağını duyurdu. O yüzden bu özellik olmayabilir de (veya belki oyunun Xbox 360 versiyonu için güncelleme de yayımlanabilir), bu konu hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaaşacağız. alıntıdır off be işte beklediğim oyunlardan biri daha geliyo pc ye
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team |
Valla son zamanlarda aldığım en iyi haber (durumumu anlayın yani )
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ohoo ben bitirdim bile nerdeyse
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Feci ilerletmişler yanlız oyunu, şiddetle tavsiye ederim... Ama sağlam pc lazım heralde...Bu yüzden ps3 aldım abi en temizi... Alabileceğin en min. bilgisayardan daha ucuz ve kesinlikle daha performanslı...HD bi kere ötesi var mı
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
Gran turismo da gelse.....
|
| | |
| | #6 |
| ONLY FORD |
Off Off Gt Gelse Zaten Başka Oyun Oynama Ama GTA nın Gelmesi Sevindirice. İple Çekiyoruz...
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Russian Girls Fan |
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Senior Member | ![]() ![]() gelmez bu saaten sonra
__________________ |
| | |
| | #9 |
| MdfyM Team |
Büyü konuşmayayım ama PS almayacağım, nefret ediyorum o salak joystick'ten.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
ergentan +1 benim makinanın ozelliklerini sayayım. sizce kaldırır mı ? P4 3.2 ghz islemci 1 GB Ram 200 GB Hard Disk 256 Mb Fx 5700 ekran kartı Creative sound blaster 7.1 ses kartı 7+1 ses sistemi DVD - RW CD-RW DVD-Rom kaldırır mı ? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|