"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Opel Performance Center Kayıt Tarihi: 14-09-2007
| Gerçek Bir Yariş Simülatörü.....
arkadaşlar oyun codemasters tarafından yapılmış eski adı '' toca race driver '' ın en yeni versiyonu oyun gerçekten harika pc sine güvenen alıp oynasın derim 2 gündür pc başından ayrılamıyorum... işte anlatmaya çalıştığım yeni yarış simülatörü.... RACE DRİVER GRID.............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SİSTEM GEREKSİNİMLERİ.....: Sistem Gereksinimleri (Minimum): * Windows XP/Vista. * Pentium 4 @ 3.0GHz ve ya Athlon 64 3000+ ya da üstü 1GB RAM. * Ekran kartı: GeForce 6800 / Radeon X1300 ya da üstü * DirectX destekli Ses Kartı * HDD:12.5 GB Boş alan Sistem Gereksinimleri (Önerilen): * Windows XP/Vista. * Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz ya da Athlon X2 3800+ veya üstü * 2GB RAM. * Ekran Kartı: GeForce 8800 ya da Radeon X1950 ve üstü * Ses Kartı: Creative Sound Blaster X-Fi Ses kartı. * HDD: 12.5 GB boş alan
__________________ |
| | |
| | #2 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
masallah
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| BOORİS |
ben bu oyunu hiç beyenmedim çünkü benim lcd 1440 900 oyun 1280den yukarı cıkmıyo bulanık gösteriyo oyunun tadını alamadım o yüzden yaaw
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
yakında sistem gereksinimleri... 1 adet şasi... 1 adet 2.0 turbo motor.. getrag şanzıman vs.. tarzı olacak diye korkuyorum... bune kardeşim yaw |
| | |
| | #6 |
| yarışmadan önce driver asıstan var ona gır: FREN ASISTAN, SATABILITY ASISTAN, TRAFİK ASISTAN, BU MODLARI KAPAT BİDE ÖYLE OYNA BAKALIM similatör degilmi?
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
bence gayet iyi yapılmış bi oyun . ayrıca yakında oyun oynamak için yeni pc alıcaz ![]() ![]() 1 gb ram da çalışmıyodu nıtrosu bile takılıyodu oyunun.. kafaya koydum cuma gunu 2 tane 1 gb ram aldım .. Oyun full efect de çalışıyo ama kasılma başlıyo zamanla medıum efectle tam ıstedıgım gıbı oynuyorum .. yanı 1 gb ram ı olan ekran kartı da 512 den azsa oyunda zevk almıyacaktır açıksa söylemem gerekırse.. benım pc de : 3.0 ghz p4 işlemci ATİ X1950 512 mb ekran karti 2 gb RAM.. MEDİUM EFECT DE BENIM PC DEN BI GÖRUNTU. SORUNSUZ ÇALIŞIYO..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
e süper.. ben bu oyunu alıyım.. saolun
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
deneyelım bakalım laptop calıstırır herhalde benım
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
ben bunu gecen gordum alcaktım baktım yarıs arabaları , pıstler fln.. sarmadı.. G25 var bende. efsane bısı, ama modıfıye varmı dedım adama bılmıorum dedı, bende almadım.. oyunda modifiye varmı :? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gerçek, simülatörü....., yariş |
| Konu Seçenekleri | |
|
|