"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 01-05-2008
| F1 pilotu olmak için ne kadar yeteneklisiniz?
Intel ve BMW, yeteneklerimizi test eden yeni bir oyun daha çıkarmış. 3 bölümü var: Refleks kontrolü Pit stop ekibiyle uyum Araç sürüş YOU BE THE DRIVER dereceye girince "life for speed" oyununun demosu için link veriyor. |
| | |
| | #2 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
oyunu vermıorda demonun link inimi veriyor.... ![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #3 |
|
oyun "live for speed"miş. şimdilik demosuyla idare edicez galiba. belki oyunun 2.si çıkar, onda da oyunu verirler. |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Demo'su bedava oynanabilen harika bir simülasyon zaten. ![]() Lisanslısını vermezler, farklı bir durum o. YouBetheDriver da uzun zamandır var. |
| | |
| | #5 |
|
site tasarımı çok güzel bence. çok çalışılmış, belli.
|
| | |
| | #6 |
| çaylak üye Kayıt Tarihi: 01-02-2008 Şehir: Kocaeli Otomobil: 2007 Opel Vectra, 2004 Toyota Corolla
|
ya bu oyunun 2. bölümünde pitten çıkacağım yeri geçemiyorum. press space bar diyor ama basıyorum hiç birşey olmuyor:S
|
| | |
| | #7 |
| Team Lada |
sitesinde oyunu oynayabiliyormuyuz
|
| | |
| | #8 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
12500 yaptım
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #9 |
| Team Lada | bi türlü anlamadım pit stop bölümünü yeşil bölgeye ibre geldiğinde space bar a bas diyo öyle yapıyom tam yeşilin ortasında basıyorum araba alıp basını gidiyo pit stop yapmıyo... bilenvarsa sölesin anlamadım
|
| | |
| | #10 |
|
pit stopa dogru girebilmek için yn tarafta yukari asagi inen bari yesilin içinde yakamak gerek. ben içimden 4,5 saniye sayiyorum ve basiyorum oluo.pitten çikmak için de hiç durmadan seri bi sekilde space bas-cek bas-cek yapiorum.en zevkli yeri de orasi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|