"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| En iyi Ralli Oyunu???
Evet artık bol renkli caf caf'lı Nfs tarzı oyunlardan sıkıldım en son Juiced 2 ile son noktayı koydum.Ralli oyunu istiyorum bildiğiniz oynadığınız en iyi ralli oyunu nedir hemen alıp oynamaya başlamam lazım
__________________ |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team |
Cmr2, cmr4
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
McRae serisinde hangisi en iyi peki
__________________ |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team |
İşte 2 ve 4
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
WRC4. CMR2 de efsanedir tabi
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
|
Richard Burns Rally'nin gercekciliginin yaninda bu dediklerinizin lafi bile gecmez kusura bakmayin da Ama adam gibi bir direksiyonla oynanacaksa DFP gibi ya da G25
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
xrally
|
| | |
| | #8 | |
| MdfyM Team | Alıntı:
. Mesela ben oyun oynarken salt gerçekçilik istemem, biraz da stresimi atabileceğim öğeler olmalı içinde. Bu yüzden Richard Burns'u düşünmem bile (tabii kendi açımdan)
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #9 | |
| Alıntı:
zaten daralıyorum bütün gün direksyon tutmaktan bide evde tutamam direksyon
__________________ | |
| | |
| | #10 |
|
Fazla gerçeklik istemiyorum dediğim gibi Ralli isteme sebebim caf caflı Nfs serisinden sıkılmam ozaman McRae 2 alıyorum hemen
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|