Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Yarış Simülatörleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 24-12-2007, 18:36   #1
Öss 2009

Otomobil: clio 16 16v istiyorum
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
'Drift City' online drift oyunu...

evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi online drift oyunu. Anime tarzı grafiklerle süslü , ekran görüntüsü ve videolar acayip gelebilir ama oynaması zevkli.

oyunda herkesin bildiği birçok araba var sadece isimleri değişik(mini ye maxi, clio ya muse,vipere spyder XD)

resimlerden grafikler biraz acayip duruyor ama oyunu oynaması oldukça zevkli

şu anda oyun yeni açıldığından modifiye parçası çeşitliliğinde sıkıntı var ama kore versiyonunda sadece 100küsür tane jant olduğunu düşünürsek, ijji yede kısa sürede bu parçalar gelecektir. (ayrıca hummer,lincoln gibi araçlarda söylentiler içinde)

motor parçaları konuunda ise bi sıkıntı yok gayet çeşitlilik var.

oyuna üyelik ve download için: http://drift.ijji.com (daha önce ijji gunz filan oynadıysanız aynı heasbi kullaniabilirsinz)

(oyunu indirmek için sağ taraftaki full ver downladı veya play live kutusundaki direct file linki seçebilirsiniz) ayrıca www.mmosite.com dada varmış daha hızlı iniyormuş. sitede aratıp orada indirebilirsinz.

ayrıca bu linki kullanarak flashget gibi programlarla daha hızlı download yapabilirsiniz : http://gamedown.ijjimax.com/pub/U_SK...City_Setup.exe (๔єשเl_tг ye teşekkürler)

oyundaki nickim SammyQuadis pm atabilirsiniz, beraber yarışabiliriz.

video çekicektim ama gamecam ı hile gibi algılıyor o yüzden çekemedim bu durum 1 dahaki patchde düzelicek Gm ye bildirdik.

OYUNLA İLGİLİ BİLGİLER

1.Oyuna nasıl girilir, nasıl karakter olusturulur vs vs (baslangic).

> Oyuna girebilmek için http://drift.ijji.com a girip login oluyorsunuz(1). Daha sonra ortadaki "play live" düğmesine tıklıyorsunuz(2). ilk kez açiyorsanız gelen pencereden "install" i seçin 10mb kadar bi patch yapiyor.
burdan sonra drift city launcher açılıyor ve oyun patchini yapıyor. buda tamamlandiktan sonra oyun başlıyor.
---Ben playlive basıom bişi olmuyo? diyenler içinde, internet explorer kullanıyorsanız ve oyuna ilkkez girecekseniz. ijji launcher adlı bir eklenti gerekli. yukarıda beliren sarı çubuğa tıklayıp activex denetimini yukle yi secerseniz sorun çözülür. Firefox kullanicilari içinde gelen sayfadan iiji firefox launcheri indirip kurmaları gerekir.

oyun başladıktan sonra zaten tek olan serveri seçip oyuna giriyoruz.

bu ekarana gelince boş ehliyetlerden birini seçip karakter oluşturma ekranına geçiyoruz.

karakter oluşturma ekranı. isim yazıp "check availability" diyoruz. resim seçip next(enter) diyoruz.

araba seçme ekranı. burada ilk arabamızı ve rengi seçip oyuna başlıyoruz.(birdie veya en sondaki arabayi oneririm)
Bu kırmızılı abla oyun boyunca bize eşlik edecek operator.

girer girmez director green konuşmaya başlıyor ve kamera yolları gösteriyor. önemli bişi yok enterle geçebilirsiniz.

Mesajı son düzenleyen REMUS_Racing : 24-12-2007 - 20:21
REMUS_Racing Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2007, 18:37   #2
Öss 2009

2-İLK ADIMLAR ve Görev

başladık. oku takip ederek stationa gidiyoruz. Ana görevler stationdan alınıyor. Stationda Mittron(yakıt) doldurabilir, görev alabilir veya battle zone girebilirsiniz.Eğer ok istasyonu gösterdiği halde görev alamıyorsanız lvl atlamanız gerekmektedir.

oyunu oynarken combo yapılır.kombo sağda gösterge üstünde sayar.(zıplama,aracları sıyırma,drift,ters yonden gitme) işlerinden birini yaparak komboya deva edebilirisniz. 10lu kombo yaptığınızda bir item ve küçük bi miktar exp alırısınız. Ayrıca zıplarsanız boosteriniz fullenir.

istasyona gidip görev almak için resimdeki gibi üstteki büyük düğmeye tıklıyoruz. okları takip ederek görevimizi tamamlıyoruz.

İlk görevimiz tamamlandiğinda level atlıyoruz direk. Skill stat verme gibi olaylar yok kasmaya devam.

Bir istasyondaki görevler bittiğinde sizi diğer istasyona yönlendirir. Her şehirde 4 istasyon var. 4ünüde tamamladığınızda yüklü miktar para(ilk şehir 20k, ikinci 70k) ve diğer şehre geçiş hakkı kazanırsınız.

3-Driver Dome

driver dome girmek için istasyona gidip enter driver dome seçiyoruz.

DealarShip - burada gereksinimlerini karşılayabildiğiniz arabaları alabilirisniz.(lvl,fiyat,kupon)

BattleZone - diğer oyuncularla hertürlü yarışın yapıldığı yer.

Crew Center - Burada Crew kurabilir/silebilir ve crew battlelara(aktif degil) katılabilirsiniz.

Auction House - Burada diğer kullanicilarin sattiği itemleri npclerden daha ucuza alabilirsiniz.Auctiona item koymak için inventorynizi açıp(F3) auctiona tıklayın itemi sol tarafa sürükleyin ve fiyat girin. auction için %5 vergi alınır.

My Garage - Arabalarinizin saklandiği yer. Zaten elinizde olan diğer bir arabaya geçmek için buraya gelin.

Channel Menüsü - Driver Dome den çıktığınızda channel seçmeniz istenir. chaneller arasında fark yoktur. sadece daha kalaalık channellerde daha rahat parti bulursunuz. Channel değiştirmek için driver dome girip çıkın.(daha ii bi yol bilen varsa sölesin)

3.KUPONLAR

Eğer gereksinimleri karşılarsanız, chat penceresinin üstünde Coupon yazisi çikar. Kuponu almak için haritadaki(M) yildiz işaretine gidip Kuponcu kızla konuşun. Üstüne tıklayarak kuponunuzu alabilrsiniz.

4.KENDİ MP3lerinizi Dinlemek

resimdeki gibi oyun içindeki mp3 playerler kendi mp3lerinizi dinlemek için
drift city klasöründeki(c:\program files\drift city) BGM adlı klasöre mp3lerinizi kopyalayın ve resimdeki yerden audio channele tıklayıp my mp3ü seçin

----İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.[/quote]

Eski 24-12-2007, 18:38   #3
Öss 2009

Tamamı alıntıdır.

Eski 24-12-2007, 18:58   #4
Alcatraz Her Yanda ...

Otomobil: )
hmmm güzeL bişiye benziyo ocaktan sonra inidiriyim bende...saoL Burak abi paylaşım için

Marcell_B Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-2007, 20:09   #5
Öss 2009

Teşekkürler..

hiç oynayan yokmu yaw

Eski 26-12-2007, 01:42   #6
Senior Member

ahmetd - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder
ben indirdim ama kurmadım sakaryadaki evde flash belleğe atacam ist.teki evde oynayacam ama istediğim tarz bişeye benziyo
ilerde çok daha güzelleri olacak bence wow(world of warcraft) gibi neden modifiyeli araba oyunlarının da çok akımı olur bence

ahmetd Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-2007, 02:19   #7
Senior Member

ahmetd - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder
videolara baktımda dönüşler çok çakma olmuş gibi geldi ama online ortamda oynaması zevkli gibi gözüküo modifiye olaylarını da arttırırlar ilerde inşallah

ahmetd Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-2007, 22:00   #8
artı_caraudio

gusel yuklemek lazım paylasım ıcın tesekkurler...

BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR
volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-12-2007, 13:34   #9
Excalibur

ertan2512 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 206 XS
aa çok güzel eve gidine kesin yüklicem

ertan2512 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-12-2007, 15:32   #10
CLT

CooLBye - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 2001 Fiat Brava 1.6 16v & impo gt turbo (loadin..)
Send a message via Skype™ to CooLBye
araç grafiği üzerinde daha fazla dursalarmış güzel olurmuş ama gene de hoş çalışma

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları