"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Crazy LIPs ... |
katıLan kazansın bence
__________________ http://img526.imageshack.us/img526/8523/spa0603fh3.jpg |
| | |
| | #12 |
| radiodecoder Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Şehir: MALATYA Yaş: 34 Otomobil: Honda CRX Gen-2 / Fiat Siena 1.4 EL | ya o kadar milleti hazırlıyosun katılımada sen niye katılmıyosun... geçmişte katılım yapıp sonradan tekrar girmeyi düşünmüyormusun yoksa...
__________________ iNTERKOM |
| | |
| | #13 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
off arabam olsa katılsam bence eğlenceli bişi
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| | #14 | |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - | Alıntı:
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! | |
| | |
| | #15 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
Getz Cool um var. Ama modifiye namına pek bişey yok açık hava filtresi cam filmi depo kapağı vs... gibi şeyler var. Katılma şartlarını okuduğumda modifiyeli olması gerekiyor deniyordu ben katılabilirmiyim?
|
| | |
| | #16 | |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - | Alıntı:
jant ,egzoz , xenon,filmufaktan bi ses sistemiyle katılabilirsin ama daha iyi bilen biri cevaplasın
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! | |
| | |
| | #17 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
ya cam filmi var dışından birde depo kapağım var jant felan yok ses sistemide yok eksoz yolda gelicek sipariş verdim. Magnex slashcut son susturucu sipariş verdim ama takılmadığından şuan kabul olursa bu şekilde katılcam.
|
| | |
| | #18 |
@Acedriver daha net birşey diyebilir ...sanırım olmaz.
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| | #19 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #20 |
sallama değil arkadaşım stock arabayla katılma yok bunu demeye çalışıyorum neyi sallıcam yaww
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adayları, temmuz |
| Konu Seçenekleri | |
|
|