"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ace | Modifiyem de artık her ay yapılmakta olan ''Modifiyem Ayın Otomobili Yarışması'' na aday olmak isteyen arkadaşların başvurularını bu konuda yapmaları gerekiyor. LÜTFEN AŞAĞIDA SIRALANAN MADDELERİN TÜMÜNÜ OKUYUNUZ ! Katılım için aranılan şartlar ; **** Yarışmada aday gösterilecek otomobil için ancak araç sahibi başvuruda bulunabilir. **** Photoshop ve benzeri programlarla yada başka yöntemlerle değişiklik oynama rötuş yapılmış resimlerin tebiti halinde yarışmadan men edilecektir. **** Otomobilinizi aday gösterebilmeniz için modifiyeli olması yani stock olmaması gerekmektedir.(fabrika çıkış görüntüsüne göre özelleştirmeler yada değişiklikler yapılmış olmalı) **** Katılım 30 araçla sınırlıdır. **** Katılım için aracınızın en az 3 en fazla 10 güncel fotoğrafını bu konu altına mesaj atarak eklmeniz gerekmektedir. **** Ayrıca aracınızda yaptığınız modifikasyonları düzenli bir liste halinde aynı mesajınıza eklemelisiniz. **** Motor modifikasyonuna sahip otomobiller için en az 1 adet motor fotosu yollaması gereklidir. **** Yarışma her zamanki gibi 2 aşamalıdır.İlk oylamada en çok oyu alan 5 katılımcı Final oylamasında tekrar üyelerin oylarına sunulur.Final oylamasında en çok oyu alan otomobil Modifiyem Ayın Otomobili olmaya hak kazanır. **** Katılım listesine 30 araç kayıt yaptırdığında liste kapanır.Listenin erken dolması halinde yarışmanın erken başlaması durumu yönetim kararına bağlıdır. **** Verilmesi muhtemel ödüller oylama başında açıklanacaktır. Katılım listesinde son durum ; 1. astracoupe...............Opel Astra Coupe 2. Eftamintokofti...........Opel Vectra B2 1.6 GL 3. wolrath....................Citroen C2 VTS 4. Korhanozkan............Volvo S40 5. Gurbetci...................VW Polo 1.4 16v Highline
__________________ Siz bilirsiniz Mesajı son düzenleyen Acedriver : 09-07-2006 - 01:52 |
| | |
| | #2 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: Temmuz adayları (son katılım 8 temmuz)
katılacaklara bol şans Bir gün gelecek bende katılacam bu yarışmaya
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
aynen |
| | |
| | #4 |
| Eski Member | Re: Temmuz adayları (son katılım 8 temmuz)
Başarılar... Ben 100, yıl kutlaması bölümünde girebilirim yarışmaya belki
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005
Ben aday olmak istiyorum ama şuanda şirkette olduğum için resim yükliyemiyorum ![]() zaten kazanamıycağımı biliyorum ama mutlu olıyım
__________________ |
| | |
| | #6 |
| kayışdaglı | Re: Temmuz adayları (son katılım 8 temmuz)
katılacak arkadaşlara bol şans dilerim
__________________ |
| | |
| | #7 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Güzel bir çekişme olsun arkadaşlar, konu kapattırmayalım lütfen ![]() Seviyorum hepinizi
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
hadi bakalım bol şans
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #9 |
| MdfyM Team | Re: Temmuz adayları (son katılım 8 temmuz)
Herkese başarılar dilerim
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
Eline sağlık Koray abi. ![]() Herkese başarılar bu arada.
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|