"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Ocak Adayları (2007)
kyrill da sokçaktı bu ay arabayı yarışmaya almanya da olduu için giremio sanırım çok fazla.Ben onun adına sokabilirmiyim aracı yarışmaya?? 330 ci olan gri
|
| | |
| | #32 |
| Remusss | Re: Ocak Adayları (2007)
Olmaz kurallarda yazıyor arac sahıbı olması lazım
__________________ |
| | |
| | #34 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-02-2006
| Re: Ocak Adayları (2007)
herkese başarılar arkadaşlar verilen emeklere saygı çerçevesinde peugeot bana biraz daha farklı geldi.Ama diğer arkadaşlarada ugraşlarında kolaylıklar dilerim
|
| | |
| | #35 |
| Ace | Re: Ocak Adayları (2007) araç sahibinin katılması gerekiyor...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #36 |
| . | Re: Ocak Adayları (2007)
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #39 |
| Style 007 | Re: Ocak Adayları (2007)
üyeliğim 2006 Mart'ta ama pek aktif olmadım bu zaman diliminde.. bundan sonra aktif olmayı düşünüyorum.. uygun görürseniz bende yarışmaya katılmak isterim.. Modifikasyonlar: MOTOR:: //Raid HP Maxflow hava filtre kiti+cold air intake pipe//, //shortshifter...// EGZOZ: //Sebring Kat.İptal Tüpü//, //96mm HKS son susturucu..//. JANT/LASTİK/YÜRÜYEN AKSAM: //Racinghart replika GT-3 17' jantlar (jet black),// 215/40/17 kumho ecsta lastikler//, //AP 4 cm yaylar//, //kule gergisi..//. DIŞ MEKAN: //özel tasarım ön tampon(berker'e sevgilerimle)//,özel tasarım marşpiyerler,// özel tasarım arka tampon, //özel tasarım arka cam üstü rüzgarlık,//Texon 8000k xenon kiti//, Ön panjur ve logo boyama (mat siyah/kırmızı),// ön plakalık iptali,// siyah zeminli angle-eyes farlar//, el yapımı mat siyah 3d angel halkalı stoplar//, bagaj üstü spoiler//, en açık ton aynalı cam filmi,// 7 renkli neon seti,// foliatec kırmızı kaliper boyama,// //FLiP-FLOP bagaj.//. İÇ MEKAN: //Komple bordo deri döşeme//,// Momo vites topuzu//,// Momo pedal seti//,// NOS metal paspaslar.// ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() motor modifikasyonu pek yok ama olanın da fotoğrafını koymak istedim.. herkese başarılar. |
| | |
| | #40 |
| __________________ | Re: Ocak Adayları (2007)
Berk egzoz videosu varsa alabilirmiyiz ? sebring ve hks uyumunu merak edyorum..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|