"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
eski havası yok yarışmanın adam bulamıyoz ![]() arabam olsaydı utanmadan her yarışmaya katılırdım
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #22 |
| ѕιη¢є 1967 |
valla 2 kere sırf iptal olmaması adına katıldım.. demirbaş olmaya da gerek yok ,farklı araçlar bekliyoruz artık,sitemizde bu potansiyel de var zaten de arkadaşlar mit dosyası gibi arabalarını saklamayı seçiyor nedense |
| | |
| | #23 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
para yok millete topragım modifiye yapmıyo artık millet eskisi kadar dizele abanınca ilk dusunce ekonomi
| | |
| | #24 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2 |
valla benim arabada standarttı ama ben girdim yarismaya mart ayında haydi millet katılım lutfen |
| | |
| | #25 |
bi aralar neydi yaaa resmen oy vermek için 2 gun düşünmek gerekiyordu
| | |
| | #26 |
| Member |
Arkadaşlar, tamam ilk katılımcı ben olayım, herkesi bekliyoruz :-) Fotoğraflar çok iyi olmadı ama elimden bu kadarı geldi :-) Herkese başarılar İsmim Burak Tok, Aracım 2007 model 207 GT, standartı 150 HP Modlar; * RC spoiler * Shadowline Amerikan cam filmi * Apex 35mm yaylar * Junyan ledli stoplar * Junyan Angellar * Ön ve arka tamponlar gövde rengine boyalı * MTEC Xenonlar * DC SPORTS son susturucu, OTTO orta susturucu * Pipercross Viper Carbon Universal filtre kiti * JSV Racing Blow Off * BSA ahtapot jantlar * Pirelli P Zero Nero lastikler * APP Plakalar * Okida alarm * Nixen anten * Müzik tesisatı detayları; Sony XM-SD12 Bas amfisi JBL 75.4 660 Watt 4 kanal Amfi Cadence 1.2 fahrad kapasitör JBL 30 cm orjinal kabinli 1000 Watt subwoofer Pioneer IB-6900 CD/MP3 çalar, mosfet 4x50 Watt tesisat teybi Hertz 100 RMS mid tiz component takım önde kapılara Sony XS-HT170 SN 240 Watt mid tiz component takım arkaya Kenwood 2 x 80 Watt tweeterlar ön cam altı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen buraktok1 : 08-04-2008 - 23:21. |
| | |
| | #27 |
| Senior Member |
Fotoları toparladım tam yazıyordum Burak ilk aday olmuş. 2 olayım bende. Bilgiler aşağıda herkese başarılar. Marka / Model- | Seat Leon 2.0 TDi | 2006 | Araç Rengi - | Magico Siyah | Aracın Standart Beygir Gücü - | 140 | Aracın Modifiye Sonrası Beygir Gücü - | Dyno fırsatı bulamadım | Motor Modifiyesi - | Superchips | K&N Kutu içi Filtre | Body Kit İşlemleri - | Seat Sport Aerodinamik Kit | Müzik Sistemi - | JVC AVX900 | Infinity 6510cs | Pioneer SPL 121 | Xetec Gravity 4G-600 MK2 | Xetex Gravity G-1200 MK2 | Geri Görüş Kamerası | Jant Lastik - | Seat Sport 18" Jant | Bridgestone Adrenalin 225/40/18 | Diğer Bilgiler - | Eibach yay | FK Stop | Logo iptali | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #28 |
| Senior Member |
ooo ortam hareketlenmiş. adaylar çok kuvvetli. iyi düşünmek lazım. herkese başrılar(oyverenler ve araç sahiplerine)
|
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31 |
Hadi hayırlısı bakalım...Güzel araçlar ile başladı...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|