"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #32 |
| RoaD MacHinE ;) | Re: Nisan Adayları
katılanlaraa başarılar |
| | |
| | #34 |
| DeL1PeDrO |
arif güzel araba ama ne oldugunu çözemedim ben gerçekte ![]() ferrariye de benziyo ama yandan bakınca gerçekten de anlayamadım modifiye listesi de lazım tabii ki..yarışmada başarılar güzel araba
__________________ manitanın nazına;vtec'in ara gazına hastayımmm |
| | |
| | #35 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Nisan Adayları
Bugün kısmetse resimleri çekicem katılan herkese başarılar
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #36 |
| Hamann'a Giren TerLer.. | Re: Nisan Adayları
herkese başarılar |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Modern American Muscle Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 28
Herkese başarılar Bu arada Dodo senin aracı önceki hafta sonu Arcadium önünde gördüm sonunda, gerçekten güzelmiş ellerine sağlık
__________________ |
| | |
| | #38 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-03-2007
| Re: Nisan Adayları [/IMG]araç 1977 opel manta 2.0 aracı orjinalinden buhale getirdim motoruna pek bişey yapmadım tamamen kaporta modifiyeli iki ön camurluk motor kaputu kapılar tamamen sacdan yapılmadır iç döşemeleri kople deri pilot koltuktur 17.inç alışımlı jantlar 200km cok rahat yapmaktadır |
| | |
| | #39 |
| Davaggio Kayıt Tarihi: 07-03-2007 Şehir: Istanbul / Antalya Yaş: 20 Otomobil: Volvo S40 2000 Beyaz
katılımcılara basarılar bnm arabada bitseydi bnde katılırıdım ınsallah obur aya bıtmıs olur.
|
| | |
| | #40 |
| ...FENERBAHÇE... Kayıt Tarihi: 06-12-2004 Yaş: 24
| Re: Nisan Adayları vtec in sesi uzaktan hoş gelio oyum belli mi ne herkese başarılar ...
__________________ DO NOT REST TILL YOU BEAT THE BEST!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|