"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Watch | Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili
Ya bende 1. ye akaryakıt verelım dıcektım Tovbe tovbeee delımı becerdıde ole bırsey dusunmusum kan cıkarmıs valla
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #22 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili Alıntı:
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #23 |
| MeTaLLicA Kayıt Tarihi: 19-11-2006 Yaş: 21
| Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili
hernekadar RS fanı olsamda tebrikler
__________________ ![]() |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-12-2006 Şehir: Ankara Yaş: 29 Otomobil: megane rs
tebrikler. ben oyumu volvo ya vermiştim. arabayı ne daha önce gördüm ne sahibini tanırım. aslında bi reno kullanıcısı olarak rs e de verebilirdim ama volvo da daha fazla emek varmış gibi geldi bana. bu demek değildir ki rs de ya da diğer araçlarda emek yok. mutlaka onlarda da var ama sadece bir oy hakkımız vardı ve ben bu yönde kullandım. katılan herkese de teşekkür ederim.
__________________ 2005 RS - RSTuning remap - Magnex CatBack Egzoz - itg air filter - forge blow off kiti - AP yay |
| | |
| Reklam |
| | #25 | |
| MdfyM Team | Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili Alıntı:
Nedense şu yarışma konularına hiç bakasım, okuyasım gelmiyor. | |
| | |
| | #26 |
| ! TEAMRIDERS ! | Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili
Ver coşkuyu veeerr
__________________ |
| | |
| | #27 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili
valla ben volvonun sahibini tanımam ama kadiri gayet tanırım.Ama oyumu volvo ya verdim çünkü adana dan da biliyorum aracı.Rs i de gördüm özellikle son jantlara şerit olayını çok beğendim mesela.Ama volvo baya bş sağlam ve daha çok hoşuma gittiği için ona verdim oyumu.lobi işi deil bu.ha geçen ay mı girmişti koray hatırlamıorum orda demiştim ki bilinen araba vs tarzı bişey söylemiştim.o lafımı da yemiyorum tabiki.korayın arabasına yaptığı herşeyi biliyoruz emeğini de biliyoruz.bu ay aynı şeyler kadir için geçerliydi. her neyse volvo ya tebrikler.diğer sürücülere de kazasız sürüşler dilerim. |
| | |
| | #28 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
__________________ ![]() |
| | |
| | #29 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-12-2006
Tebrikler. Kazasız belasız sürüşler dilerim
|
| | |
| | #30 |
| where is the party | Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili
bence bu yarışma kaldırılsın ya.yani insanlar kendini yarışma başlamadan 1 sıraya koyuyolar.en azından insanlar birbirleine saygı göstermeyi öğrenene kadar.
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|