"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Keptın | Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili
yeni önlem süper olmuş elinize sağlık
__________________ |
| | |
| | #12 | |
| ONUR® Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 30
| Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili Alıntı: 1 ay boyunca başabaş giden bir yarışmanın ardından bu tip çamur atmalar hiç yakışmıyor. ![]() Başta söyleseydiniz böyle yapacağınızı, çekilirdim hatırınız kalmazdı. "Ver coşkuyu veeerr" derken bunları da düşünmek gerekir di mi ??
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Your Friendly Administrator Kayıt Tarihi: 01-05-2002 Şehir: İstanbul Yaş: 41 Otomobil: Ford Focus TDI
| Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili Alıntı:
Benim söylediğimde oyların tümü için geçerli değil tabiki, anlatmak istediğim sadece arkadaşın olduğu için sana oy veren bir çok kişi var tıpkı sadece arabana yaptığın emekten dolayı oy veren birçok kişi gibi. Bu durum tüm oylamalara katılan herkes için geçerli ve bunu engelleyemezsinki zaten. Ankete oy kullanmadan önce herkesten nüfüs cüzdanı isteyecek durumumuz yok ama elimizden geldiği kadar suistamelleride engellemeye çalışıyoruz. Her yarışmada suistamelleri önleyecek birşeyler denedik önümüzdeki ayda yeni üyelere oylamayı kapatacağız. Konu bundan ibaret farklı anlamlar çıkartmaya çalışmayın lütfen yazdıklarımızdan. Ben bu yarışmada oy vermede aldığımız önlemleri bilgilerinize sundum sadece ama sonuçta kim kazanırsa beğenmeyenler çıkıyor. Bakınız: geçmiş ay oylamaları.
__________________ | |
| | |
| | #14 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili
Aktif üye yeniliği çok iyi olmuş, bundan sonrasına da kimse karışamaz zaten isteyen istediği yarışmacıya verir oyunu. Yönetime teşekkürler, thefan'a tebrikler...
|
| | |
| | #15 | |
| ONUR® Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 30
| Alıntı:
Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Daha da birşey söylenemez bu yazının üstüne. Nokta.
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
Tebrikler.
__________________ ![]() |
| | |
| | #17 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Tebrik ederiz... Aktifliğin yarışma haricinde de devamını dileriz...
__________________ Team VW |
| | |
| | #18 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
tebrikler.. ama bu oy konusunda haksızlık yapılıyor, mesela ben RS oy verdim. geçen ayda VTi a vermiştim oyumu 2 oyumuda beğendiğim için verdim lobiyle alakalı fln diil tamamen zevkle alakalı. ayrıca ben S40 ı hiç beğenmedim, dedim ya zevk meselesi işte
__________________ mhmttml |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Aktif Üye | Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili
Tebrikler arkadaşım.. Arkadaşlığı bir kenara bırakın dusuncelerınızı yazarken bence. bende kazanan arkadaşa oy vermemiştim ama sonucta kazandı bizede tebrik etmek düşer...
__________________ |
| | |
| | #20 | |
| ...TeaM RiDeRS... | Re: Modifiyem Mayıs Ayının otomobili Alıntı:
demekki bu kadar koyan laf oldu sana.. Biz kendi makaramızdaydık ama sen kendine çekmişin yazık olmuş. Bu konu üstünde daha fazla konuşmaya gerek yok hayırlı olsun.. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|