"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce ayın otomobili hangisi olmalı ? | |||
| 1. EnXdesigN ........... Opel Tigra | | 18 | 6.00% |
| 2. bekliyorum0 ......... Vw Golf IV | | 25 | 8.33% |
| 3. playboy_1400........ Bmw 320 Coupe e36 | | 14 | 4.67% |
| 4. KaRaKaN............... Vw Golf II GTI | | 16 | 5.33% |
| 5. erdem100 ............. Peugeot 307 1.6 HDI | | 28 | 9.33% |
| 6. berlingo ................ Bmw 320 Cabrio e36 | | 46 | 15.33% |
| 7. KRYC .................... Honda Accord 2.4 | | 153 | 51.00% |
| Oy Verenler: 300. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #111 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması
ok
__________________ |
| | |
| | #112 |
| Member | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması |
| | |
| | #113 | |
| KRYC | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması Alıntı:
Bu cümle benim için hakaret niteliği taşıdığından dolayı böyle bir cümle bende sarf ettim.Sonuçta kimseye hakaret ne haddime!
__________________ | |
| | |
| | #114 | |
| Your Friendly Administrator Kayıt Tarihi: 01-05-2002 Şehir: İstanbul Yaş: 41 Otomobil: Ford Focus TDI
| Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması Alıntı:
Bahsettiğin cümlede egzoz ve tesisat dışındaki parçaların araç ile birlikte satın alındığını düşünerek söylemiş arkadaşımız, doğru ya da yanlış bilebilir sen de yanlış bildiğini neyin doğru olduğunu anlatarak söyleyebilirdin.. O parçaların parası ile şunu alırım gibi basit cümleler kullanarak hakaret ederek değil..
__________________ Mesajı son düzenleyen armagan : 20-02-2007 - 13:59 | |
| | |
| Reklam |
| | #115 |
| nuriQocca | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması
KRYC sitemizi tam oLarak tanımıyosun beLLi ki.. editLemeden önce ki haLide eLimize uLaştı..sadece AYIP..o kdar diyorumm.. araban güzeL,süper merak etme.. başarıLar..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #116 |
| Aktif Üye | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması Katılıyorum.Bence modifiye demek kendinden bişeyler katmak demek.Yoktan bişeyi waretmek demek.Emek demek...
|
| | |
| | #117 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması Alıntı:
Ortalığı bulandırmayın yeter.. büyük yanlış anlaşılma var Armağan bey de sözünü söyledi... üyeyide - repe boğmuşunuz tamam bitti gitti.. şimdi yiğidi öldür hakkını yeme araba güzel.. sanki accord yoktan var edilmemişmi.. emek yokmu yapmayın lütfen.
__________________ Mınaaaa | |
| | |
| | #118 | |
| KRYC | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması Alıntı:
Teşekkür ederim dostum. Bahsettiğin gibi konuyu uzatmak istemiyorum ve bir yanlış anlaşılma olduğunuda söyledim.Konuyu halen devam ettirmek isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar ama bu forumu sataşmayla doldurmaya gerek var mı? Saygılar,
__________________ | |
| | |
| | #119 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması
kusura bakmayın da bende paşakızının ilk mesajından bu arabada ne var ki bom boş tarzı birşey anladım..belki art niyetli söylemedi ama küçümsermiş gibi anlaşılıyor.. e öyle olunca da kryc de sinirle söyemiş olabilir çünkü ben olsam bende öle ters bi tepki verirdim.belki arada sölenmemesi gereken sözler söylemiş olabilir.. burdaki araçların hepsinde emek var kimse kimsenin hakkını yiyemez çünkü hepsi ortada.. en kötüsünden en iyisine kadar hepsinde ayrı emek ve zevk var.. yoktan var edilmemiş bi araç da yok burda hepsinde bir takım oynamalar mevcut..buda hepsinde emek olduğunun kanıtıdır bence.. bencede artık uzatmaya gerek yok .. yanlış anlaşılmaymış kapansın gitsin konu kimsenin kimseyi üzüp kırmasına değmez |
| | |
| | #120 | |
| PabLo EscObaR | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması Alıntı:
arabayı küçümsemek için deil 0dan mugen çıkışlı otomobiller oldunu söylemiş ki bu hondanın aynısında bitane 500 evler otoban çıkışının orda duruyor jantlarına kadarr aynı ama arkadaşın cvbı çok basit olmuş | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|