"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce ayın otomobili hangisi olmalı ? | |||
| 1. EnXdesigN ........... Opel Tigra | | 18 | 6.00% |
| 2. bekliyorum0 ......... Vw Golf IV | | 25 | 8.33% |
| 3. playboy_1400........ Bmw 320 Coupe e36 | | 14 | 4.67% |
| 4. KaRaKaN............... Vw Golf II GTI | | 16 | 5.33% |
| 5. erdem100 ............. Peugeot 307 1.6 HDI | | 28 | 9.33% |
| 6. berlingo ................ Bmw 320 Cabrio e36 | | 46 | 15.33% |
| 7. KRYC .................... Honda Accord 2.4 | | 153 | 51.00% |
| Oy Verenler: 300. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #101 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
| Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması
tbrler KRYC |
| | |
| | #102 |
| ViRtUeEeE | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması
Had Hayirlisi 1 Tanede Benden
|
| | |
| Reklam |
| | #103 |
| Hamann'a Giren TerLer.. | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması
honda uçmuş maşallah |
| | |
| | #104 |
| Member | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması
bu accordun neyini sahibi yaptırmıs ben anlamadım egsoz tesisat dısında ? mugen olan o sekilde cıkıyo fabrıkadan da .. o yusden |
| | |
| | #105 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Fiesta sport mk5
| Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması + 11111
|
| | |
| | #106 | |
| KRYC | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması Alıntı:
1)Bir arabada öncelikle jant lastik seçimi çok önemlidir.Bak bunu ben yaptım! 2)Ben arabayı satın aldığımda araba daha gemideydi ve Türkiye ye varmamıştı.Bu nedenle araç bana mugen olarak gelmedi.Ama evet haklısın istediğim aksesuarlar o sırada Türkiye de hazır olmadığı için özel uçak kargo ile Mutluhan tarafından getirildi.Benim yaptığım ise aksesuar seçimiydi!Mugende 2 çeşit tampon ve 1 çeşitte ön tampon altı var.Aynı zamanda birde oem body kit var.Bu da demektir ki bir accordu 4 değişik şekilde yapabilirsin.Eğer dikkatli incelersen mugen ile oem birbirine kombine edilerek ortaya farklı bir araç çıkarılmış.Bak bunu da ben yaptım! 3)İst yi bilmem ama Adana da Dallas(kare) plaka vermiyorlar.Ancak arabanı götüreceksin ve oradaki insanlar bakıp evet bu arabaya sadece dallas plaka takılabilir derlerse basılıyor.Ve ben bu arabada dallas plakanın farklı duracağını düşündüğüm için allem ettim gullem ettim çıkarttırdım.Bak bunu da ben yaptım! 4)Pek çok insan aracın oem aksesuarlarından bile habersiz hatta gerek bile duymuyor almaya.Özellikle Honda accord gibi aksesuarları pahalı bir araba için kimse pek birşey yaptırmaya yanaşmıyor.Ben aracımı aldığımda yüzlerce Accord satılmıştı Türkiyede ama mesela kapı eşik nikalajını isteyen tek kişi benmişim!Bir arabanın kapısını açıp içine baktığında güzel görünmeli değilmi?Bak bunu da ben yaptım! 5)Bagajüstü sopilerim mugen veya oem değil mesela onu ben temin ettim.Bak bunuda ben yaptım. 6)Araca yaptığım tesisat dahil pek çok şey için saatlerce günlerce internet başında durup pek çok yeri telefonla aradım.Yani kalkıp sadece mugen katalogunu açıp bunu bunu istiyorum demedim.Zaten eğer öyle olsaydı pipercross havafiltresi yerine mugen hava filtre kutusu monte ettirirdim.Bak bunuda ben yaptım! Saygılarımla,
__________________ Mesajı son düzenleyen KRYC : 20-02-2007 - 13:27 | |
| | |
| | #107 |
| Member | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması
beyfendi !!!! kimse sizinle agız dalasına girmiyor siz oyle algılamak istemissiniz.. emege camur atanda yok .. insan gibi sormustum accordlar mugen accord olarak satılıyor istanbulda adanayı bilemem .. yapılan işlemler önemlidir marka değil.. marka sizi mutlu eder görüntüsü başkalarınız merakımdan sormustum.. iyi niyetle .. honda cıyım. accordu cok severım. ama sizin gibi yazmasını bırakın okumayı algılamayı bile becereyenlerın honda kullanmasını kınıyorum |
| | |
| | #108 | |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Fiesta sport mk5
| Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması Alıntı:
ama senin bu lafını hiç begenmedim eger gercekten parayla ön plana cıkmak istemeseydin bu yazıyı yazmazdın saygılarımla benim kişisel fikrim budur | |
| | |
| Reklam |
| | #109 | |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması Alıntı:
89 toros war sw takasa girelim mi senin arabayla ? neyin hesabını yapıorz birader millete arabasına göre muamalemi yapıosn
__________________ Mesajı son düzenleyen berlingo : 20-02-2007 - 11:13 | |
| | |
| | #110 |
| Keptın | Re: Modifiyem Ayın otomobili Şubat Oylaması
şişşşşt relax.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|