"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce Ayın otomobili hangisi olmalı ? | |||
| 1. StyLo .................................... BMW 320i E36 | | 3 | 1.85% |
| 2. manta ................................... 1979 Opel Manta | | 42 | 25.93% |
| 3. ugrcn .................................... Renault Megane II RS | | 33 | 20.37% |
| 4. mencuro ............................... Ford Focus 1.6 TDCI | | 18 | 11.11% |
| 5. caca ..................................... 1967 Anadol A1 2.0 | | 21 | 12.96% |
| 6. forza61 ................................. Peugeot 206 HDI | | 5 | 3.09% |
| 7. crazydogfb ............................ Renault Clio HB RXT | | 8 | 4.94% |
| 8. niki ....................................... Hyundai Accent 1.5 GLS | | 6 | 3.70% |
| 9. SULTANOGLU ......................... 1974 Chevrolet Camaro type LT | | 26 | 16.05% |
| Oy Verenler: 162. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #101 | |
| Member | Re: Modifiyem ''Ayın otomobili'' Haziran oylaması Alıntı:
![]() Yarışma sonuçta herkes kendi emegini kendi aşkını herşeyin üstünde tutuyor dediğin gibi sende 3. oldun 1 de olsan farketmezdi belki ama ,insan hep huzursuz oluyor ... Problem yok yani herkese saygılar tekrar...
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Mesajı son düzenleyen caca : 17-06-2007 - 14:49 | |
| | |
| | #102 | |
| Member | Re: Modifiyem ''Ayın otomobili'' Haziran oylaması Alıntı:
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE | |
| | |
| Reklam |
| | #103 | |
| 200sx | Re: Modifiyem ''Ayın otomobili'' Haziran oylaması Alıntı:
bu arada photoshop u unut herif kaç yıldır bizim 2 resmi bireştirmiyor ama sana bi kıyak yapabilir
__________________ Video için : http://www.youtube.com/watch?v=SxoDc7d5kgI http://www.youtube.com/watch?v=URZTipwzthI Mesajı son düzenleyen squall : 17-06-2007 - 15:27 | |
| | |
| | #104 |
| Mantaboy Kayıt Tarihi: 31-07-2004 Yaş: 30
| Re: Modifiyem ''Ayın otomobili'' Haziran oylaması
ya squal forum sınırları ıcınde fazla cevre olmayınca ınsan bıanda garıp hıssedıyor kendını .anlıyorsundur sanrım bıde gece gırmıstım bıraz kafam normal degıldı o yuzden ole bır metın yazdım.kendım sureklı onlıne oldgum forumda aynı sey olsa sanrım bende aynı geyıgı yapardım o acıdan sızlerı o gece harıcınde anladım Bu yuzden gergınlık yoksa bende sevındım ıyı eglenceler dıyelım ozman |
| | |
| | #105 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
manta CrKN oyuyla ilerdesin şaka bi yana helal
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #106 |
| Mantaboy Kayıt Tarihi: 31-07-2004 Yaş: 30
| Re: Modifiyem ''Ayın otomobili'' Haziran oylaması |
| | |
| | #108 | |
| 200sx | Re: Modifiyem ''Ayın otomobili'' Haziran oylaması Alıntı:
yok yaa ben alışkınımda yıllardır bu forumlarda konuşurum. ugurcan yeni sayılır yanlış anlar üzülür burda birbirinizi kırmayın diye yazdım bende.. sorun yok rs de yeni kısa sürede hevesle baya uğraştı ben destek veriyim dedim lazım arabayla uğraşan arabasını seven kişiler...benden de iyi eğlenceler bol şans herkeze
__________________ Video için : http://www.youtube.com/watch?v=SxoDc7d5kgI http://www.youtube.com/watch?v=URZTipwzthI | |
| | |
| Reklam |
| | #109 |
| Your Friendly Administrator Kayıt Tarihi: 01-05-2002 Şehir: İstanbul Yaş: 41 Otomobil: Ford Focus TDI
2 Nolu Yarışmacımız manta için gökhanx ve erkanayasli'nin kullandıkları 2 oy toplam verilen oylarından çıkartılmıştır. Aktif üye olmayanların oy kullanmaları kısıtlanmışken bu 2 arkadaşımız team futbol takımları üyelikleri sebebiyle oy kullanabilmişmelrdir. Bizim hatamızdan dolayı verilen bu oylar toplam alınan oylardan bu nedenle kaldırılmıştır. Bilgilerine..
__________________ |
| | |
| | #110 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-12-2006 Şehir: Ankara Yaş: 29 Otomobil: megane rs
bu ayki oylama çok zorlu.. ama benim oyum belli
__________________ 2005 RS - RSTuning remap - Magnex CatBack Egzoz - itg air filter - forge blow off kiti - AP yay |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|