"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce Hangisi Ayın Otomobili olmalı ? | |||
| 1. Kingofthewest ........................ Nissan Micra | | 49 | 31.21% |
| 2. orhansah ............................... Toyota Yaris D4D | | 8 | 5.10% |
| 3. wolrath .................................. Daihatsu YRV Turbo | | 19 | 12.10% |
| 4. orhank ....................................... Ford Fusion | | 18 | 11.46% |
| 5. SULTANOGLU ................................ Opel Astra G | | 5 | 3.18% |
| 6. KAMER2-GT ........................................ Honda Civic 1.4 is | | 22 | 14.01% |
| 7. XoR ........................................ Honda Civic Vti | | 36 | 22.93% |
| Oy Verenler: 157. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #111 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması Kocaman bi rep vermek istiyorum sana yerlerdeyiz şuand
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #112 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
| Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması abi nerden anlıcak ki ya, senin arabaya o kdr kolay ki....bi arkadasımın 1.4 16v polosu var kapak taslama egr iptali headers egzoz filre kiti ve wimmer chip war, 106 gti tokatlıyo... bu da gaz olsun sna...yaptıın her dogru seyn her arabaya katkısı var, atmsfrk de gusel yuruteblrsin yani...
|
| | |
| | #113 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması
eriş seni seviyorum biliosun di mi kızmadın inşallah dur gönlünü yapiim senin ![]() ben baardım aldım cevabı diyim o zaman ![]() ![]()
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #114 |
| Senior Member | Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması Altı üstü 1 oyumuz var onu da kime versek diye düşünüyoruz be, suç mu?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
| | #115 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması gaz verme olm zaten kızcak gibi duruyo ![]() kocaman mı vercen yok anam almıyım ben ![]() ![]()
| | |
| | #116 | |
| BNG & VTEC | Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması Alıntı:
![]() ![]() valla dedıgın seylerı yapıcamda baya yavaştan ![]() bı headers buldum seramık onu alım dıorum.baya fark edıormus 1.4te
__________________ vtec se koy sepete | |
| | |
| | #117 | |
| BNG & VTEC | Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması Alıntı:
__________________ vtec se koy sepete | |
| | |
| | #118 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması Alıntı:
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #119 |
| Senior Member | Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #120 |
| Re: Modifiyem Ayın Otomobili Ekim Oylaması nerden bilim açtırma aazımı şimdi kapancak konu olan yarışmaya olcak
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|