"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Ayın otomobili sizce hangisi olmalı ? | |||
| 5. ''350z''..........Nissan 350z | | 19 | 9.79% |
| 6. Black97.........Chevrolet Camaro | | 19 | 9.79% |
| 9. Rhythmus.........Opel astra | | 47 | 24.23% |
| 19. M3-Arif.........Bmw M3 | | 62 | 31.96% |
| 28. Arif.........Audi A4 1.8TQ | | 47 | 24.23% |
| Oy Verenler: 194. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #21 |
| Ace | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
yarışmanın iki aşamalı olacağını ilk aşamada duyurmuştuk zaten... 30 dan ilk 5 i ilk 5 dende ayın otomobilini seçiyoruz...
__________________ Siz bilirsiniz |
| |
| | #22 |
| Ant_07 Kayıt Tarihi: 26-06-2005 Yaş: 24
| Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
Arkadaşlar hepinizin dediği herşeye katılıorum ve dediklerinizi doğal olarak üstüme alıorum çünkü benim arabam tamamen standart hiçbir modifiye yok.Orda benim dışımdaki 4 arabadada modifiye ve emek var. Oy veren herkese çok çok teşekkür ediyorum.Ama en başta arabalar modifiyeli olcak diye bişey söylenmedi. Ayın en güzel arabası dendi.Ayın en güzel modifiyeli arabsı denmedi.Öyle olsaydı gerçekten katılmazdım çünkü orda geriye kalan 25 arabanın içinde çok uğraşılmış,çok emek sarfedilmiş , üzerinde çok ter dökülmüş arabalar var. Lütfen kimse kusura bakmasın.Zaten illaki şu 5 arabadan en çok emek harcanmış olan kazanıcak bu yarışmayı. Ama ricam bidahaki sefere en güzel modifiyeli arabayı seçelim Hernekadar sitenin adı Modifiyem.com olsada orda en güzel otomobil yazıodu ondan katıldım bende. Tekrar kusura bakmayın dediklerinizin hepsinede katılıorum tekrardan söleyim. En çok emek harcanmış araba kazansın diorum... Hepinize ii geceler... |
| |
| | #23 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
ne kadar çok emek o kadar çok taktir...Audi ve Camaro arasında kaldım...TR de araba yapmak daha zor olduğu için oyumu Camaro ya veriyorum...herkese başarılar arkadaşlar...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| |
| | #25 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-05-2006
Rhythmus'a gitti oyum...
|
| |
| | #26 |
| MdfyM Team | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
M3-Arif. Diğer tüm arkadaşları da tebrik ederim
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen t1022 : 11-05-2006 - 09:36 |
| |
| | #27 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
Opel Astra İlk 5'e tebrikler... |
| |
| | #28 |
| Eski Member | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
çok kararsız kaldım
__________________ |
| |
| | #29 |