"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Ayın otomobili sizce hangisi olmalı ? | |||
| 5. ''350z''..........Nissan 350z | | 19 | 9.79% |
| 6. Black97.........Chevrolet Camaro | | 19 | 9.79% |
| 9. Rhythmus.........Opel astra | | 47 | 24.23% |
| 19. M3-Arif.........Bmw M3 | | 62 | 31.96% |
| 28. Arif.........Audi A4 1.8TQ | | 47 | 24.23% |
| Oy Verenler: 194. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #91 |
| Aktif Üye | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
Oyum tabiiki 350Z ye |
| |
| | #92 |
| Çiko Member | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
m3 m3 m3 m3 :P herşeyiyle sevdiğim bi araç + çok güzel uygulamalar yapildığı için |
| |
| | #93 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
Oyum astra ya gerçekten çok güzel olmuş.Zaten a4 ve m3 yabancı ülkelerde oranın avantajını kullanarak daha iyi modifiye edilmiş olabilirler ama bence astra çok güzel olmuş bu yüzden astra
|
| |
| | #94 |
| Kadıköy buası:) | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
beni etkileyen 3 araba var yukarıda... Astranın sahibi rhymus un emegine saygı duymak lazım görsel modifiyeye önem vermiş...kaputu hoşuma gitmedi açıkçası ama arabanın sadeligini koruması çok güzel... 350z gerçekten çok güzel bi araba ama benim tarzıma çok zıt... ve favorilerim, Camaro lar genel olarak benim kafamda hep Corvette in gerisinde olan hoş ama boş arabalardı...açıkçası black 97nin Camaro su bu araba hakkındaki fikirlerimi degiştirdi... hiç sevmedigim krom jant bi arabaya ancak bu kadar yakışır heralde... arifin M3ü zaten adına yakışır güzellikte herhalde...e46 M3 te ben en ufak bir kusur bulamadım bu araba hakkında konuşmak bile yersiz tek kelimeyle muhteşem... diger arif arkadaşımızın T Q suna ise ben oyumu helal ediyorum...her ne kadar yurt dışı avantajıyla yüklenmiş olsada arifin verdigi dyno testlerini incelemiştim araba tek kelimeyle çıldırmış durumda... zaten potansiyeli olan T q nun limitlerine çıkılmış hali cidden çok özel olmuş... görsel olarak M3 derim... ama aklıma arifin A4 gelince yine audiye döndüm... oyum arifin A4 1.8 T quattrosuna...helal hoş olsun |
| |
| | #95 |
| levstyle inside Kayıt Tarihi: 12-09-2004 Yaş: 19
Arif abiye gitti... A4 çok güzel.
__________________ ![]() |
| |
| | #96 |
| uuu Kayıt Tarihi: 13-12-2005
Oyum 350Z'ye gitti. Sonucta En Guzel Modifiyeli Araba Yarismasi Degil bu, En Guzel Araba yarismasi... Bu arada bugun ank-7.cadde'de gordum oy verdigim 350Z'yi |
| |
| Reklam |
| | #97 |
| Senior Member | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
oyum Rhytmus un çok yakışıklı araba başarılar
__________________ ZFR |
| |
| | #98 |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali
tŞk ederim ReaL |
| |
| | #99 |
| Senior Member | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali gerçekler bunlar Rhythmus. geçen hafta istanbuldaydım girip çıkmadığım yer kalmadı istanbulda arabayla. ve inan ki senin arabayı görürüm diye çok umidettim ama yok göremedim
__________________ ZFR |
| |
| | #100 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Ayın Otomobili Mayıs Finali Alıntı:
ben genelde Bahçelievler - Florya -bakırkoy - Gaziosmanpaşa - taraflarındayım..
| |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|