"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| ![]() vvaav ![]() ''milletin piyasa yaptığı yerde fiyatı biz koyarız'' der noktayı koyarım
__________________ ![]() |
| | |
| | #32 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #33 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
sen üste parada alırsın abi
__________________ ![]() |
| | |
| | #34 |
| Member |
Hayırlı olsun arkadaşlar :-)
|
| | |
| | #35 |
| Remusss |
Motoru sokamıyoruz dımı yarısmaya
__________________ |
| | |
| | #36 |
| ÜyeSizSiniZ |
Yarışmacı abilerime başarılar diliyorum. Hakeden kazansın...
__________________ Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına... |
| | |
| | #37 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | OTOMOBİLİM, TUNİNG WORLD DERGİSİ HAZİRAN 2007 SAYISINDA KAPAKTA YER ALMIŞTIR.. motor chip tuning performans hava filtresi 4 çıkışlı performans egsozu Blow Off Araç içi -ses sistemi ( Sierra 15000 snfi- 2 adet Pioneer 6981 hoperlor - JBL compenant- Pioneer TSW 307F (30 cm) woofer) -sony VCD MP3 calar teyp -lcd televizyon -aracın içindeki havayı temizlemek için iyonizer -type-R direksiyon kılıfı -type-R el freni tutacı -type-R pedal seti -type-R emliyet kemeri bandı -type-R vites topuzu -NOS gorunumlu yangın tupu ![]() -cizilmez cam filmi -performans gostergeleri(motor basınc- yag basınc ve su basınc) -3 farklı seste anons sistemi (ambulans, polis ve itfaiye sesleri) ![]() -tramvay zili ![]() -ferrari kornası ![]() -koltuk deri kaplama Araç dışı -krom ayna kapakları -krom kapı kolları -krom yan çıtalar -krom arka stop kaplama -ön ve arka tampon seti -marşpiyel -krom ayaklık -15' çelik cant -yokohama 165-55 performans lastikleri -marka iptali ve ön kaput uzatma -kaput uzeri hava girişi -xenon farlar -sis lambası -arac altı mavi neon ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #38 |
| Member Kayıt Tarihi: 31-01-2008
|
1,9 mu bu alet Güzel yapmıssın jantlar kaclık
|
| | |
| | #39 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb
|
Jantlar pek sarmadı ama yinede araç güzel sayılır hayırlı olsun hakeden kazansın. @Yiiter 15 yazıyo özelliklerinde. Mesajı son düzenleyen Hobb : 28-05-2008 - 23:19 |
| | |
| | #40 |
| radiodecoder Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Şehir: MALATYA Yaş: 34 Otomobil: Honda CRX Gen-2 / Fiat Siena 1.4 EL
|
blade44 kardeş araban güzel... hiç görmedim ama ben ... nerde duruyo.. kesin dikkatimi çekerdi... ve malatya haziran ayı adayları
__________________ iNTERKOM |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|