"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Excalibur |
erkan doru söylüyo...
|
| | |
| | #22 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
50 bin tane uye var ama surekl1 onl1ne olan kac uye var ona bakmamiz lazim.bu surekli online olan arkadaslarda zaten yarismaya katilmis cogu. ben daha yeni üye sayilirim ama yine de kendimden ornek vermem gerekirse benim aracimda henüz oyle ahim sahim yarismaya falan sokucak bir modifiye yoktu bu zaman kadar. simdi de cok birsey oldugu soylenemez ama en azindan stock arac degil artik. bir iki oynamadan sonra da bu ay ki yarismaya yetistirmeye calisicam. ama aracinda birileri ile kiyaslamaya deger bir degisiklik oldugunu düsünmüyor demek ki diger insanlar. Bunca insan var niye katilmiyorlare diye bende düsünüyorum ama bazilari da belki arabasini afise etmek istemiyordur ne bileyim bir sürü sebep var. ama bunlardan en onemlisi sanirim online kisi sayisi ve bu insanlarin yarismaya katilmis olmasi herhalde. |
| | |
| | #23 |
| ∂яιƒт кιηg Kayıt Tarihi: 12-06-2004 Şehir: ѕιναѕ Otomobil: Tipo Sedicivalvole
| ßende Varım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #24 |
| Excalibur |
volkan başarılar dilerim ve katılcak arkadaşlara... arkadaşalar arabanızda illa mod olmasına grek yok maksat yarışmada bulunmak katılın ya ![]() bnm aleti servise soksaydım bi tampon fln değişcek yeni fotolarla katılmayı dşnyrm |
| | |
| | #25 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Bekliyoruz
__________________ |
| | |
| | #26 |
| Keptın |
__________________ |
| | |
| | #27 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Excalibur |
orhan abi gene bekliyoruz seni |
| | |
| | #29 |
| Keptın |
yok girmem ben. katılımcı sayısı tamamlansın diye girmiştim zaten öncekinde de
__________________ |
| | |
| | #30 |
| BNG & VTEC | cenk acilen o avatarın makul boyutlu halını bana yolluorsn ![]() herkeşe başarılar
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|