"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Achtung! Neu Škoda Superb
Eyt maşallah ... Octy de yolda ozaman .. sağol Asım güzel paylaşım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Ahmet benim hoşuma gitmedi açıkçası iç mekan hakkaten çok güzel görünüyor(konsol) ama dış mekanı hiç tutmadım gerçi 1-2 açıdan bakınca pekte genel hüküm vermemek lazım ama bu tarz ağır havada bir araba için o ön farlar nedir öyle ya?
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Abicim yalnız üretim aşamasında çekilmiş bu resimler, büyük skandal bence... Bide achtung falan ne ayak ![]() Arkası ve içi çok güzel, ön taraf biraz karaktersiz olmuş gibi...
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Bir Mercedes'in BMWnin dış kapısından içeriye foto çeken telefonla bile giremezsiniz... Bu fotoların sızması büyük skandal kanımca...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Achtung! Neu Škoda Superb
haber skandal... araba eskısıne gore super bence.. saol asım
__________________ |
| | |
| | #7 |
Enis,eee bizde Alamancı olduk ![]() Skoda'da bu işler nasıl bende anlamıyorum,Fabia'yı görüntülediler bir ara,PS dedik ama gerçek olarak karşımıza çıktı büyük ihtimal bu da çıkacak böyle... ne demek Barış
| | |
| | #8 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Saçmalamayın yaw ne skandalı.. atölye orası protatipi yapıyolardır daha ![]() fabrikaya bak benm ustanın tamirhane kadar
__________________ |
| | |
| | #9 |
| SoRuNLu | Re: Achtung! Neu Škoda Superb
Hayırlısı Olsun Gelsin de bir görücez gerçeği Yine Bize 3. dünya ülkesi gibi boş boş gönderirler ama ben akıllandım özel sipariş istiycem.yeter be kazık yediğimiz.
|
| | |
| | #10 |
| SoRuNLu | Re: Achtung! Neu Škoda Superb
bu ne vites kolu sanki kamyon mubarek hemde suberB göre çok basiz bir iç görünüş yapmışlar hem diyorlarki A6 ile A4 arası bir otomobil bu ne böyle daha çok yol kat etmeleri lazım çok yumuşak hattlar var şu BMW 5 kasaya benziyen model daha iyidi keşke onu deneselerdi...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|