"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Arkadaşlar dün okulda her çarşamba oldugu gibi saç-baş-kıyafet fln araması wardı benimde saçım birazcık fazla uzundu oyüzden sacımı kesicekti ya müdür yada yardımcısı,(: ben ve saz grubum wc ye girdik 3 tane bölme kabin war her kabinde 5 kişiydik nese dısarıda müdür konusuyo cart curt cart asdasdas fln nese wc ye müdür yardımcısı geldi biz yusuf time a basladık tabi icerdeyiz hocada icerde oldugumuzu bilyio su at dı iceri hepimiz sırılsıklam olduk adam avucuyla atmasına ragmen,5-10 dk sonra cıkardım telefonu kapının altından fotograf cektim gitmişmi diye=) baktık yok sonra kabinde oldugumuzdan üstleri acık duvardan bi kafa gördük ama arkadasmıs nese 5-10 dk geçti bu aramadakiler sınıflara giderken muhakak bazıları wc ye girip sacına basına bakıyo kendimden biliyorm onlarla beraber cıktık ve kazasız belasız kurtulduk ama bidaha asla ![]() sanırım
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: yusuf yusuf time :)
asdasd kısmına koptum
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Excalibur | Re: yusuf yusuf time :)
bende lisedeyken böle bi olay olmuştu iki kişi bi kabine girmişti müd. yardımcısı okulda tüm sınıflara girip çocuklarla olayı anlattı ve ertesi gün sbh konuşmasında tüm okula şöle rezil oldular: ben wc de bu ikisinş aynı kabinde yakaladım acaba ne yapıyolardı... ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| slıpped away | Re: yusuf yusuf time :)
sizde duvar filan yokmu ne tuvaletlere saklanıyorsunuz valla bizde yoklama olduğu zamanlarda direk atlardık duvardan vın turizm müdür orda hebele hübele devam ederdi : hey gidi günler hey her tenesfüs sigara molası duvardan atla iç gel :
__________________ ''Rock foreveRrR'' |
| | |
| | #5 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Re: yusuf yusuf time :)
abi duwar warda üzerinde de tel war pantolonu elimize almayalım yani ![]()
| | |
| | #6 |
| ZugoR | Re: yusuf yusuf time :)
Geçmiş olsun.Beni de daha 1 saat önce okula almadilar evdeyim ![]() Senin yine saçlar uzunmuş ben jöle sürdüm diye eve gönderdi |
| | |
| | #7 | |
| slıpped away | Re: yusuf yusuf time :) Alıntı:
oğa hapisanemi olum ora teller meller bizde 1.5 metre boyunda filan durvar birde demir vardı koşup zıplıyorduk sonra vınn
__________________ ''Rock foreveRrR'' | |
| | |
| | #8 |
| ZugoR | Re: yusuf yusuf time :)
Sizin okul neymiş zindan gibi Biz bi tuvalete girip kapıyı kitliyip yukardan çıkıyorduk |
| | |
| | #9 |
| emrahkorkmaz86 | Re: yusuf yusuf time :)
geçmiş olsun... ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Re: yusuf yusuf time :)
eyw dua edelimde cuma günü yağmır yasın istiklal marşı töreni icerde olur weya hiç olmaz ve böylelikle sacımını .ahh keserler ama yamır yağarsa tabi ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|