"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AhMeT | YiNe BiR KıZ meseLesİ DaHa
ewet beyler daha yeni bir kızla tanıştım ve çıkıyoruz geçen gün sinemaya gittik molada kıza çıkma teklifi ettim kabul etti ve filmin ikinci yarısında sarmaş dolaş seyrettik herşey normaldi daha sonra aradım ulaşılamıyordedi msn'i açtım 5 dk sonra buda açtı sonra konuştuk felan telefonu babasına vermiş bugün hiç msn açmadı zaten kızda biraz soğuktu ( yada bana öyle geliyor ) şimdi sizce ne yapmalıyım ayrılsammı yoksa byle byle konuşsammı ne yapacağımı bilemedim hep merak ediyorum ama ulaşamıyorum arkadaşına sordum nerelerdeydi diye akşam 5'e kadar dershane si varmış ama hala açmadı canım çok sıkkın evde herkeze çatıyorum şimdi ne yapayım siz bir akıl verin
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #2 |
| Uur |
Arkadaşım bu kafayla sen daha çok üzülürsün.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #3 |
| AhMeT | neden öyle dedin ki
| | |
| | #4 |
| Fatih Kayıt Tarihi: 03-04-2007 Şehir: Aydın Yaş: 19 Otomobil: Vw Polo
| +1907 biraz daha sabret
__________________ Bekarım ama SuLtan değiL kraLıMM |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-12-2007
|
iyi şanslarr ...kafanı ne kadar dağıtıp onu düşünmezsen senin icin daha iyi olduunu düşüünüyorm ..
|
| | |
| | #6 |
| Uur | Valla yeni tanıştığın kızla 2 günde çıkmaya başlarsan daha çok mutsuz olursun.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
Ayni sey benmde basima geldi... daha da kotusu asik olmustum. Bnmkininde ailesi katiydi. Allah yardimcin olsn.
|
| | |
| | #8 |
| AhMeT |
ya yeni tanıştığımız dediğim kızı daha öncelerden beri biliyorum ama son 1 haftadır çok samimiydik
| | |
| | #9 |
| ViRtUeEeE |
sen 2 günde aşık olmuşsun galiba
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #10 |
| Fatih Kayıt Tarihi: 03-04-2007 Şehir: Aydın Yaş: 19 Otomobil: Vw Polo
| şıpsevdisin galiba biras benm gibi 2 güne bişiyin kalmaz
__________________ Bekarım ama SuLtan değiL kraLıMM |
| | |