"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Nefret Ediyorum Böyle İnsanlardan
Nefret ediyorum şöyle tipli insanlardan;işleri olunca her bir haltı yapıyorlar işleri bitince aramızda ne saygı ne sevgi ne birşey kalıyor.Oysa işin düştüğü zaman gecenin saat bilmem kaçında beni arayıp da Eray internet gitti gelip bir yaparmısın?Diyorsun işin bitince ertesi gün adamı tersliyorsun.Ben adam için gecenin bilmem kaçında yemek indiriyorum çalıştığı yere adam teşekkür ediyor.Bir neyse tövbe tövbe sonraki günlerde adamı eşşek yerine koyupda mal mal muhabbetler yapıp hem insanın canını sıkıyor hemde sanki o adam birşey yapmamışım gibi davranıyor.Adam bana diyorki Eray şu şarkıyı bir yerden bulya biz adam için Neti altını üstünü getiriyoruz adam teşekkür ediyor bulmayınca sonra bir muhabbetde sınıf muhabbeti açılınca lan senin sınıfta hep mallar varmış birtaneside sensin diyor.Dua etsinler hepsi benden büyük dua etsinler büyüklere karşı saygım var susuyorum.Ama lanet olsun onlara onlara insan diyenlere ben nediyim bilmiyorum yaa.
|
| | |
| | #2 |
| BOORİS |
öle insanlar benim cevremde de coktu ama bi gün sinirime geldi hepsine reseti cektim işin olunca kardeşimm başka zaman arkandan atıp tutanını mı ararsınn dedikodunu yapanı mı ararsın en iyisi böylelerine ben yolda görürsem selam bile vermem bana uzak olsun da naparsa yapsın
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
bence o insanlardan bi şekilde uzaklaş.ne kadar pis ahlaka sahipmiş onlar öyle.
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
E işte böyle böyle hayatı öğreniyorsun. Bunların farkına erken yaşta varman büyük avantaj.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
ailem istanbulda,bende 5 senedir eskişehirdeyim okuyorum... o kadar çok insan tanıdımki...yüzünüze gülen dostum diyen adamlar veya kızlar herneyse 2 dakikada satıveriyolar adamı... ben artık insanlara güvenmiyorum güvenemiyorumda zaten...kendi başıma yeten bi insan haline geldim... hani diyolar ya insanların çivisi çıkmış diye aynen öyle.... |
| | |
| | #6 | |||
| Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
+1 İnsan kendi kendine yetinmeyi bilicek | |||
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| nuriQocca |
eray önce otur bi sakinleş düşün durgun halinle ..dediklerine (iplemiyormuşcasına)tebessüm et(pis pis sırıt ses çıkarma) deli olacaklar
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #9 |
|
Bunlar yuzunden hatunla kavga ettim aksam ayrilicaktik sunlar yuzun den nerdeyse
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
karşılık falan verme cookies in dediği gibi sessiz kal...yorum falan yapma..ha yeri gelince de ukala ol... .bunlar onları büyük ihtimalle delirtir görüceksin işe yarayacak..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|