"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MustanG Yanlısı | menane 2 dynamiq 1.6. 16v 115 hp
Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda ev ahalisini etrafıma otpladım. ve dedimki artık palio bize yetmiyo gelin ortaklaşa güsel bişi alalım dedim. bizimkiler gayet iyi karşıladılar bu düşüncemi ama babamın hırsını yenemediğim için triptonik almak zorunda kaldık. neyse araçı aldık ve ilkkez direksiyona geçtiğimde dedimki bunu gayet normal kullanıcam dedim.. ama olmadı malesef... yanıma yapılıuı biastra gelipte bana kafa tutunca işin sonundada bir depo benzin olunca dyanamadım ve o gün hayran kaldım bu araca gaz pedalını döşemeye gösterince resmen dehşet-ül vahşet oluyor tabi babamın haberi daha yok o sadece dolu depoya odaklandı yanlız araç alınalı 7 ay oldu ve değişen 4. lastik takımı ama kendini alamıyorum her kawşakta elfreni çekmek her trafiğe kapalı alanda beceri geliştirme çalışmalarında bulunmak artık bi huy oldu şimdi gözüm 2.0 ve manuel vites olanında arkadaşlar bunbu yenmek için bildiğiniz bişi varmı??? geçenlerde bi kartala bindim bir an aklım bizimkine gitti ve bazı hareketler yaptım ee polis amcaların pek hoşuna gitmedi
__________________ |
| | |
| | #2 |
| ViRtUeEeE |
7 ayda lastik takım bravo benim lastikler şuanda 18. ayında bence huyundan vazgeçmen için toplu taşıma araçları vs gibi şeyleri tercih et
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #3 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
Yaa inş...çözümü ağaç cezası oLmaz ![]() ![]() ![]() bide hayırrLı oLsun araba |
| | |
| | #4 |
| MustanG Yanlısı |
sağolun inşalla en kısa zamanda vaz geçerim bundan ama tabiki yaparken çevreye dikkat ediyorum yoksa kaza kaçınılmaz olur... çok merkezi yerlerda yapmıyorum tabiki
__________________ |
| | |
| | #5 |
| I live in English! :) |
go-karta git!
__________________ Peace Bro! |
| | |
| | #6 |
| Excalibur |
ya güzel bi dayak yemen lazım sana kızan biri tarafından yada Allah Korusun....
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| mutluluklar komada... |
ya ben 3.5 senelik lastikle drift yaptım bide kaldırıma çıkarken burnout yaptım aylarca azar yedim babamdan.benim daha 6 ay idare etcek lastigi yakmışşın diye. iki gün sonra babam farketmeden patlak lastikle gidince paramparça etmiş lastigi (iyiki bitirmişim )
|
| | |
| | #8 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
yalandan kim ölmüş ver patinajı yan yannnnnnn benden sana 1 takım lastik ( don lastiği ) |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
deli fişek
|
| | |
| | #10 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
at yalanı s....im inananı
|