"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Büyüyorum,Büyüyorsunuz
Ne kadar çabuk geçiyor dimi zaman göz kapıyıp açıncaya kadar bir bakmışsın 1.sınıf a başlıyorsun sonra bakıyorsun ortaokul sonra hayatın ilk sınavı oks sonra liseye geçiyorsun sonra bir bakıyorsun öss sonra kazanırsan üni sonra iş hayatına atılıyorsun aşklar oluyor hayatında kimi evleniyor kimi kariyer yapıcam diyor kimi ise çoçuk bile yapıyor ne kadar garip dimi yaşam herkes farklı bir koşuşturmacada şimdi yine okullar açılıyor 8 ay boyunca yine dersler sınavlar vs sonra yine tatil havuz deniz oteller vs ... büyüyorum farkındayım 3 ay önceki erayla şimdiki eray arasında dağlar kadar fark var büyüdükçe hayatı görüyorum hayatın 4-5 yaşındaki oynadığım oyuncaklar olmadığını görüyor öğreniyorum hayatımdaki zaferler yenilgiler herşey bir ders veriyor bana kim iyi kim kötü görüyorum yavaş yavaş,herşey oturuyor beynime kimi zaman aşık oluyorum ama biliyorum daha karşıma binlerce kız çıkıcak bunu bile bile aşık oluyorum bana dedikleri şimdi hayatını yaşa büyüyeceğin zaman böyle olmıycak hayat kimileri beni hala çoçuk görüyor kimileri yetişkin olma yolunda olan biri bense kendimi daha hiç birşey olarak görmüyorum hayata belkide 2-0 başladım ilk önce askeri lise sınavları sonra oks ikisinide kazanamadım ama hayatımın en önemli sınavı olarak öss yi görüyorum artık umarım öss y kazanır modifiyemde hala açık olursa ki inş olur size yine yazarım bu sefer kazandığım bölümü hepimiz büyüyoruz dün yaşadığımız bir olay örneğin; yemek yaptınız tuzu fazla veya yaktınız bunu bir daha yapmamak için birşeyler öğreniyorsunuz büyüyorsunuz fazla sözü uzatmıycam hepinize saygılar sevgiler.
|
| | |
| | #2 |
| Watch |
sorma altımı ıslatıp gezerken sımdı 30 olduk peh
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
:d :d:d
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #4 |
|
:d:d:d ![]() ![]() valla öle ya |
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
merak etme Eray'cım bu yazdıklarından sonra o 2-0lık malubiyet 2-2 olmuş bu kafayla gidersen gollerin devam edicek hiç merak etme oks hiç önemli değil önemli olan kendinsin geleceğe kendini nasıl yetiştireceğindir. Sana düşen şudurki asla okulunu derslerini aksatma karı kız zaten gelir arkasından ama asla ve asla okulunu aksatma bu konuları senle konuşmuştuk ama tekararlayım dedim
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| __________________ |
22 olduk bizde...
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| MdfyM Team | Ben hala ıslatıyorum
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
| nuriQocca |
20 yaşından sonra nasıL uçuyo zaman yau..gördün mü bak 25 oLdum..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|