"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Crazy LIPs ... |
Geçenlerde 2 aylık ilişkim bitti. Kız beni terketmişti..Hata benim tamam ama saçma sapan 1 neden.. Ayrılıktan tam 1 hafta sonra ayrıldığımız saatte haber qeldi .. Saat qece 1 civarı ... Arkadaş hastanede yatıyomuş kolu kırılmış...Tamam haala bi şeyler hissediyorum.. Ama o qece apar topar oraya qitmemin sebebi ne merak etmem ne endişelenmem ne bi şeyler hissediyo olmam...Sadece ben oraya qidince qözlerini qözlerimden kaçırmasını , kafasını yere eğmesini qörmek için qittim...Gördüm de . İnanılmaz 1 haz duydum..Ve o gece refakatçi kaldım...Sonra nooldu mu ? sabah ayrılırken bırakma beni dedi...Ben arkama 1 kere daha bakıp çıktım... Yaklaşık 3 saat sonra buluşucaz ... Sanırım tekrar başlıycaz... Ama hiçbir zaman eskisi qibi olmıcak..Eski ßuğrayı bulamıycak...!
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-03-2008
|
ya eger hala birsey varsa ve bundan eminsen basla yoksa hic baslama
|
| | |
| | #3 |
| Doctor |
reklam nerde şimdi?
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
İki ay... Hayatın kaç ay sürecek haberin var mı? Tamam, hayatı tutku dolu yaşamak ayrı bir durum da.. Eziyete çevirmeye gerek yok. |
| | |
| | #5 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
sevdigini ve sni seveni kırma bnce.... reklam ne yaw hakket bu başlıgın olayla alakasını pekte bagdaştıramadım....nese hayırlısı neyse o olsun....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #6 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
| arkadaşım eski buğrayı bulamicak diyorsun hem yeniden başlicak diyorsun....... başlicak olan aşk değil mi eski buğrayı bulamicaksa hiç başlama daha iyi ![]()
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
mantıklı dusununce yazdıklarını tekraradan gözden geçir duygu kontrolü duşunebıldıgınden cok daha zor bir beceridir
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #8 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
onu hala seviyorsan bence devam et ama eski buğrayı bulamıcak sözü yanlış bence
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #9 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() | |
| | |