"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Miyendis |
Tesadüfen rastladım. Elemanın biri erinmemiş baya uğraşmış ve mükemmel bir videolar serisi yapmış. Her türden aracın sesi var. Turbo sesleri, atmosferik çığlıklar, Supercharger'lılar vs vs... Elemanı ne kadar takdir etsek azdır bence. ![]() Videolar biraz uzun, ben henüz hepsini izleyemedim ama tam benlik. ![]() *Part I *Part II *Part III *Part IV *Part V 08:48'de başlayan SL sesi muazzam. ![]() *Part VI *PartVII *Part VIII |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
italyanlar bi başka ötüyo yaw ![]() SL in seside gerçekten güzel... yazın tanıdık bi galeride vitrin düzenlenirken bol bol dinlemiştim SL 500 ün sesini... 2000-3000 devirlerde resmen kükrüyo... yüksek devirlerde dahada güzel... muazzam bi ses... çok teşekkürler videolar için
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #3 |
| Miyendis |
Valla hepsi ayrı güzel. Supraların turbolarını dolduruşları vs. , İtalyanların atmsoferik V12'leri .Hayran kalmamak mümkün değil ki. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
teşekkürler.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|