"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TümŞehirAğladı |
Her Video için bir başlık açmaktansa, tek başlık altında tüm videoları burdan vereyim dedim. ![]() *Japon yapımı tekerlekli aletlerden çekinmek gerek. İşte bunun en güzel örneği. ![]() (Aracın içindeki tiplerin kasklı olduğunu belirteyim, artık ne kadar yüklüyse araç )Mitsubishi Van burnout - Video *Bana göre mükemmel bir E30 Drfit videosu. Adam aracı son derece iyi kontrol ediyor. Mester János bmw e30 vágatlan (uncutted) - Video *0-220 km/h yaklaşık 13 sn. R32 Skyline in car 0-220kph - Video *Umut abiye özel psikopat bi body kitli E36. Sesler, yol tutuş, kıvılcımlar hepsi çok güzel.... BMW, 560hp, over 10000rpm, and much faster than Fe - Video *Sonucu belli bir karşılaştırmaydı, bunu bilerek izledim. Siz de öyle yapın. ![]() H2H Ep2 M5 Vs. E55 - Video |
| | |
| | #2 |
| angry again again again.. |
tesekkurler... bmw e36 dtm edition galiba v12 motor vardı yanlıs hatırlamıyosam. minibüste baya kuvvetliymiş
__________________ Pascal amcam sağolsun ![]() Mesajı son düzenleyen REMUS_Racing : 05-07-2008 - 21:52. |
| | |
| | #3 |
| SnowboardeR |
e55 smokes the M5 ![]() tesekkurler videolar için
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mix, rolldonutsdrift, videos |
| Konu Seçenekleri | |
|