"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
spikerde belgesel sunuyo sanki ![]() adam gayet relax eski türkiye - ingiltere maçı gibi olmuş santra pas hayır yine gol
__________________ BMW E36 CABRIO |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt |
bunun bir benzerini canlı gördüm. marcus gronholm yapmıştı 2003 rally of Turkey de . ağzım açık kaldı . zaten o etabı 1. bitirdi diye hatırlıyorum. görsel şölen .
|
| | |
| | #13 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
way anam way ralli ayrı bi dünya ne benzer f1 e moto gp ye baştan sona heyecan
__________________ ÖSS ye çalışmam lazım |
| | |
| | #14 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider | Alıntı:
demir bi çubuk çakmıştım tam köşeye file bağlamak için. istisnasız herkes çubuğa 2-3 cm mesafeyle geçiyodu. Carlos çubuğa sürtüp geçti. Aynı şekilde o o etabı birinci bitirdi | |
| | |
| | #15 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
o demir cubugu nıye caktın abi hayırdır yarış notlarında varmıdı o cubuk yoksa bi komplo mu
| | |
| | #16 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider | Alıntı:
insanlar yola girmesin, yol sınırını görsünler diye. sabaha karşı etabı biz hazırlamıştık, dolayısıyla cubukları cakıp fileleri çekmek de bize düşmüştü. sonra pist güvenliğini de üstlenince matadoru o kadar yakından görme şansımız oldu tabi. | |
| | |
| | #17 |
ben ekstradan bi cubuk caktın diye düşünmüştüm
| | |
| | #18 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa |
__________________ |
| | |
| | #19 | |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa | Alıntı:
-evet sayın seyirciler bir ingiliz atağını daha gol yiyerek savuşturduk.. (abidin aydoğdu abimize hürmetler.) -maç bitti biz hala gol yiyoruz sayın seyirciler. Rıdvan: ayağıma 9 kere top değdi (9 kere santra yaptık )
__________________ | |
| | |
| | #20 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
ümit aktanı tek geçerim bu konuda
__________________ BMW E36 CABRIO |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|