"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: - |
2 araba arasna derken 2 çeşit var otopark ve cadde parkı farklıdır hep..caddelerde önlü arkalı olur otoparkta yan yana..hem caddede hem otoparkda ilk önce arkayı sokarım... videoda sarı civici kendisi kullanmıyo onu biz denedik transporterler olmadı
__________________ ![]() |
| | |
| | #12 | |
| Uykusuz | Alıntı:
![]() Konuya dönersek park alanı çok boş değilse önden olabilir ama genelde hep geri geri... Bu da favori park sitilim: | |
| | |
| | #13 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 25 |
civic gibi ben çok park ettim yada ççıktım. eski çalıştığım yerde daha ehliyetim yokken ( yaştan dolayı) bu şekilde dar alanlara girip çıkardık. şimdiki iş yerimim eski yerinde de çok dar yer altı oldıuğu için direksiyonum çok güzeldir. arabanın tamponlarından 25 cm daha uzunyere sokarım arabayı özelliklede geri girilmesi gerekli.
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #14 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
Dar yere geri geri park edilir. Gayet fizik kanunu gibi bir şeydir bu, hani ileri giderekte edilir de, geri geri manevra kabiliyeti daha iyidir.
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #15 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
dar yerlere ileri girme gibi bi şansın yok belki o yanlışlıkla demiştir...yada geri geri girilir demeye çalışmıştır her neyse ben her zaman geri geri girerim + honda manyak çekmiş yaa
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| | #16 |
| naturally aspirated only |
geri geri |
| | |
| | #17 |
| Takehi Ko hoNdA |
HoNdA gerekLi şeyleri Şekilde Göstermiş ethem abı sen pistlere qeri dön ya
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Love comes again! Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok |
geri geri... önden dar bi yere park etmek çok zor zaten... debelenir durursun
__________________ RAMO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR! |
| | |
| | #19 |
| Kuyruklu İmpala.. |
genelde manager la park ederken el frenini kullanırım 2 araba arasına gireceksem...yoksa direk durur kapatırım kontağı...jipte park olayım olmadığı için sorun yok...geri geri garaja sokuyorum...
__________________ E-30 Alırsan Ölürsün Diyolar...1000RR Alırsan Yine Ölürsün Diyolar...E Ben Neye Binicem Şimdi ?? |
| | |
| | #20 |
| Japanese Car Fan |
honda müthişmiş ya |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|