"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
yolda yağ varmış ama adam sakinliğini bozmadı herhalde frenede basmadı çok iyi topladı araçta kalite |
| | |
| | #32 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
Ama yağa öncelikle ön tekerler giriyor da kafası düz gidiyor, sonra ön biraz düleyip arkasını fırlatıyor gibi geldi bana. Bir ihtimal böyle oldu ise, RWD bir araçla bu yağa giren adam ön lastikleri ilk etapta bu kadar kaybetmezdi. Bu arabanın bir anda arkasını fırlatmasının sebebi de understeer sonrası oversteer'e geçmiş olması. Bundan mütevellit RWD olsa bu kadar kopmayabilirdi, ama yine de kaygan zeminde AWD biyük avantaj oluyor. RWD'nin yola yapacağı açının eşiği daha düşük. | |
| | |
| | #33 |
| Pişman Değilim |
arap olsa daha kolay toparlardı
__________________ |
| | |
| | #34 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Youtubeda Complete video at: oilat150kph.site.vu Oil on the road at 150km/h(95mph) No ESP , no Quattro. FWD Audi A4 1.9TDI demiş amca...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #35 |
| E36 black<?>white Kayıt Tarihi: 07-06-2006
|
videoyu dikkatli izlerseniz yağ birikintisi belli oluyor
__________________ Ata öyle binilmez böyle binilir. |
| | |
| | #36 |
| Sessiz..sakin..derinden.. Kayıt Tarihi: 24-12-2007 Şehir: ANK/MLX Yaş: 21 Otomobil: Astra 1.3 CDTI(sedan)
|
yusuf yusuf cekmiş ama helal olsun walla
__________________ |
| | |
| | #37 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
|
sallamışlar bişile rsanki ya açık kamera fln bide baştan pc oyunu gibi geldi bana nfs in son versiyonu galiba ![]() Allah korusun yinede..çok fena bişi.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|