"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| steer with me! Kayıt Tarihi: 08-06-2005
|
şaka maka adam altına yaptı heralde....
__________________ İMZAM YOK. PARMAK BASSAM? |
| | |
| | #12 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Amcada çok sağlam refleks var yalnız Ben olsam bi o bariyer bi bu bariyer Kaskodan aldığımı da direk kamu davasına , bariyer masraflarına...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #14 |
| naturally aspirated only |
adam çok iyi toparladı refleksleri çok iyi arabada çok iyi |
| | |
| | #15 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: Honda Jazz
|
araçta kamera olayı biraz tuhaf ama.sanki bilinçli hazırlanmış gibi geldi bana.ama nolursa olsun sağlam hakimiyet var adamda
|
| | |
| | #16 |
| JaNdArMa.. |
harbi Allah korumuş..
|
| | |
| | #17 |
| aslan parçası Kayıt Tarihi: 10-04-2007 Şehir: trabzon Otomobil: fabia
|
başka bir sitede ufak bir açıklama vardı. pistten dönmüş, dönüşte yolda kayıt yapıyormuş diye. YouTube - MrArt69 de Chaîne burda diğer videoları da var. ama güzel toplamış tabi aracı. |
| | |
| | #18 |
| mutluluklar komada... |
o anı yaşamayan bilemez |
| | |
| | #19 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
benzer bı olayı yasadım hızlı da gıtmıyordum nasıl oldugunu anlamadan arka taraf bıraktı kendını tabı bu kadar hızlı olmadıgımdan tek kontra yeterlı olmustu bende |
| | |
| | #20 |
| SARMAN |
dreksiyon tepkileri bir aracın çok iyi olunca kaza yapmak için bir çaba sarfetmeniz gerekiyor malesef ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|