"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Club vitara-Tavanda kahve
Adanadan bir tanıdığıma ait bir araç.. kendisinde benim aracımdaki basstan 2 tane var.. zaten banada bass ı o bulmuştu ve aldırmıştı.. Kendisi 2-3 ayda bir komple sistem değiştirir ve 2-3 tane arabası vardır. .bu vitara ve çok sağlam tesisatlar yapmıştır.. yaş 19 Edit : Diğer videolar iç tavanın can çekişmesş tavanda kahve yapımı bagaj kapağı,dreksiyon sallanışı tavana telefon koydum kameraya fırladı telefon basslarımın sallanışı yaş 21 olmuş bu arada
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. Mesajı son düzenleyen ataman_74 : 05-10-2007 - 09:46 |
| | |
| | #3 |
| BNG & VTEC | Re: Club vitara-Tavanda kahve
evet onun araba manyak ya
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| | #5 | |
| pro skater ツ Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| Re: Club vitara-Tavanda kahve Alıntı:
yaşa değil paraya bakar bu işler | |
| | |
| | #6 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Re: Club vitara-Tavanda kahve ewt birde 106 GTI var Aynen öle birde bilgiye.. genelde kendisi filan kurar kendisi uğraşır bu işlerle
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Re: Club vitara-Tavanda kahve
diğer videolarıda ekledim.. Umut uyardı yaşı 21 olmuş
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #8 |
| BNG & VTEC | Re: Club vitara-Tavanda kahve
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|