"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| King of the Music Kayıt Tarihi: 29-05-2005
| Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun Alıntı:
| |
| | |
| | #12 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun
walla bence de jip dediğin böyle yerde test edilir asfallta etiler de jip test edilmez ki kardeşiim ![]() parçalamaslar tam süper olacaktı yaa bu arada jipin markası JEEP yani Cherokee (yanlış yazdım galiba adını )
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Japan Fan _ German user | Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun markası jeep berlingonun dediği gibi....arkadaşımın babasında vardı bir tane benzinli... benzin 2.250 iken 450 bin yakıyordu hala almak istiyomusun
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #14 | |
| aT_hIrsIzI™ | Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun Alıntı:
eski kasalardan cherokeede olabilir ama
__________________ Mesajı son düzenleyen egeayd : 04-03-2007 - 01:00 | |
| | |
| | #15 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun modeli COUNTRY olmasa bile adamlar COUNTRY yapmışlar zaten ![]() dakara bile gider bu jeep ama pilot iyi kullanıyor yani hem pilotaj hem cesaret. ben jiple ormanda itfaiyenin açtığı yangın anında yangın büyümesin diye açtıkları yola girdim de hafif bi eğimde bile aklım gitti 2 tonluk aracı aşağıya bırakınca kendini yuvarlanan kar topu gibi hissediosn ![]() hakkaten tecvüz etmişler jipe yaa
__________________ Mesajı son düzenleyen berlingo : 04-03-2007 - 00:56 |
| | |
| | #16 | |
| aT_hIrsIzI™ | Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun Alıntı:
***bu arada yarın trt de naklen ankara ayağının 2.günü olması lazım saat 11.30 gibi başlar sanırım yarış izleyin derim hele yağmur yağdıysa tadından yenmez bugünkünü kaçırdım ben
__________________ | |
| | |
| | #17 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun
lastiği nası şişirki öyle ya |
| | |
| | #18 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun o süper bi olay yaw benzin gibi yanıcı bir madde sıkıyor lastiğin içine kenarına biraz yakınca ısınan hava genleşir hesabı ![]() aklınızda bulunsun
__________________ |
| | |
| | #19 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun
yanlız bu güzelim jipi bu hale getirenlerin elleri kırılsın ne kadar güzeldi ya derli toplu |
| | |
| | #20 |
| nuriQocca | Re: bi jeepin ırzına nsl geçilir,buyrun
*öt Lerine benzedi.. çıLgın ya bunLar..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|